Sikeres, gazdag ember hogyhogy nem tud lefogyni?
Ha a testsúly probléma ráadásul nem hormonális eredetű?
Hogy lehet az hogy az élete minden területén van akaratereje, céltudatossága, kitartása, szervezőkészsége, hisz a gazdagsága és sikerei a bizonyítékai ennek, de egy ilyen "semmi" dologgal, hogy kontrollálja és megtervezze az étkezését, sportolást, egészséges életmódot, erre egyszerűen képtelen és elbukik benne???
Róla szól a kérdésed? Ő pl. beteg. Le tudott már fogyni, de olyan áron amit nem fizet meg. Én így értem a kérdésedet.
# 11
nem konkrét személyről hanem akkor jutott eszembe amikor már n+1-ik alkalommal láttam hogy ismert ember, celeb, influenszer, mindegyik jó módban él, és hogy ez súly probléma hogy lehet hogy probléma nekik.
Csak az ember képes túlbonyolítani az igazán egyszerű dolgokat.
Mitől van elhízva a legtöbb magyar pl? Nem azért, mert hormonproblémás lenne, hanem mert össze-vissza zabál mindent ész nélkül.
Ha valakinek pszichés problémái vannak (depresszió, ételfüggőség), menjen pszichológushoz.
Fogyni pedig erőbefektetéssel jár, életmódváltással, ami pedig a legtöbb ember képességét meghaladja, mert akaratgyenge és lusta. De zabálni nem lusta, de az, hogy annak következményei lesznek, az már ugye lényegtelen?
A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik. Kevesebbet kell enni, mint eddig. Ez az első lépcső, de erre se képesek sokan.
1. Nem zavarja.
2. Túl nagy az étvágya.
3. A szénhidrátban gazdag ételeket szokta meg. - Mellesleg ezeket iszonyú nehéz elkerülni. Nem reggeliztél otthon, mert hulla voltál? Búzafinomlisztes reggeli szinte mindenhol és pl. vegán dolgot találni lehetetlen, zöldség mindenben minimális. Délben? Minden IS rántott (tudnám miért, bár van tippem) és jó, ha van a rizsen és krumplin kívül más köret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!