Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikeres, gazdag ember hogyhogy...

Sikeres, gazdag ember hogyhogy nem tud lefogyni?

Figyelt kérdés

Ha a testsúly probléma ráadásul nem hormonális eredetű?

Hogy lehet az hogy az élete minden területén van akaratereje, céltudatossága, kitartása, szervezőkészsége, hisz a gazdagsága és sikerei a bizonyítékai ennek, de egy ilyen "semmi" dologgal, hogy kontrollálja és megtervezze az étkezését, sportolást, egészséges életmódot, erre egyszerűen képtelen és elbukik benne???

2022. febr. 7. 10:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Róla szól a kérdésed? Ő pl. beteg. Le tudott már fogyni, de olyan áron amit nem fizet meg. Én így értem a kérdésedet.

https://www.youtube.com/watch?v=FgezsALRyto

2022. febr. 7. 11:18
 12/29 A kérdező kommentje:

# 11

nem konkrét személyről hanem akkor jutott eszembe amikor már n+1-ik alkalommal láttam hogy ismert ember, celeb, influenszer, mindegyik jó módban él, és hogy ez súly probléma hogy lehet hogy probléma nekik.

2022. febr. 7. 11:24
 13/29 anonim ***** válasza:
57%
Nem értem, hogy miért lett a 2. válaszom leszavazva, pedig igaz. Csak az nem tud lefogyni, aki nem akar. Persze megnehezíthetik a hormonproblémák, de a többség, aki gazdag, csak mértéktelenül tud enni, neki nem számít a kajára szánt pénz. Aki vékony akar lenni, az odafigyel az étkezésre és a mozgásra. A többi csak kifogás.
2022. febr. 7. 11:30
 14/29 anonim ***** válasza:
33%
Leegyszerűsítesz egy komplex problémát, hogy jobban érezd magad. Ezért vagy lepontozva.
2022. febr. 7. 11:32
 15/29 anonim ***** válasza:
46%
Nézd meg ezt a videót. Ő említi Pierce Brosnan feleségét, aki szintén súlyproblémákkal küzd pedig pénz van, szóval diétás étel, konditerem, saját edző, legjobb gyógyszerek, orvosok, minden a rendelkezésére áll és mégsem megy a fogyás. Szóval ez a betegség része. Ugyanakkor olvastam régebben, hogy emberek ahogy helyrejöttek lelkileg lement a háj. Erről viszont pszichiáterek a kompetensek beszélni, vagy pszichológusok, lehet, hogy van ennek irodalma is és sokkal evidensebb, mint én hiszem.
2022. febr. 7. 11:34
 16/29 anonim ***** válasza:
60%

Csak az ember képes túlbonyolítani az igazán egyszerű dolgokat.

Mitől van elhízva a legtöbb magyar pl? Nem azért, mert hormonproblémás lenne, hanem mert össze-vissza zabál mindent ész nélkül.

Ha valakinek pszichés problémái vannak (depresszió, ételfüggőség), menjen pszichológushoz.

Fogyni pedig erőbefektetéssel jár, életmódváltással, ami pedig a legtöbb ember képességét meghaladja, mert akaratgyenge és lusta. De zabálni nem lusta, de az, hogy annak következményei lesznek, az már ugye lényegtelen?

A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik. Kevesebbet kell enni, mint eddig. Ez az első lépcső, de erre se képesek sokan.

2022. febr. 7. 11:36
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Bizony. Ahogy a drogos sem tudja azt mondani, hogy nem. Ez lenne a függés lényege.
2022. febr. 7. 11:52
 18/29 anonim ***** válasza:
Mert nem zavarja eléggé.
2022. febr. 7. 17:25
 19/29 anonim ***** válasza:

1. Nem zavarja.

2. Túl nagy az étvágya.

3. A szénhidrátban gazdag ételeket szokta meg. - Mellesleg ezeket iszonyú nehéz elkerülni. Nem reggeliztél otthon, mert hulla voltál? Búzafinomlisztes reggeli szinte mindenhol és pl. vegán dolgot találni lehetetlen, zöldség mindenben minimális. Délben? Minden IS rántott (tudnám miért, bár van tippem) és jó, ha van a rizsen és krumplin kívül más köret is.

2022. febr. 7. 17:27
 20/29 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem olyan is van,hogy ahhoz,hogy az agy jól működjön,másfajta kaja kell,mint ahhoz,hogy fogyjon.Nagyon megterhelő szellemi munka esetèn szerintem gyakrabban éhes az ember,tapasztalatból írom.
2022. febr. 7. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!