Heti szinten fogyaszthatom ezt? Létezik, hogy egy db tényleg csak 64 kalória?
Itt a cikk legalján írják, hogy 64 kalória egy emberre. Gondolom ez egy darabot jelent. Ez a recept 12 db muffinra van. Megcsináltam már, nagyon finom és egészségesebb is az alap cukros változatánál. De valahogy nekem kicsit hihetetlen ez az alacsony kalória tartalom, létezik, hogy tényleg ennyi? Ha igen, akkor nincs gond, de nem vagyok biztos benne, hogy ehetem ennyiszer. Mert akkor 3 napra meglenne a finom reggelim.
A street kitchenes kalóriatartalmak mind rosszak!!!!!
Én is felfedztem hogy odaírják de valami félig automata rendszer lehet a háttérben ami bizonyos összetevőket felismer, bizonyosakat nem (ezeket szimplán kihagyja).
Csak a lisztben és a csokiban 850 + 250 = 1100 kalória van. Már az 12 részre osztva meghaladja a 64et
Köszi a válaszokat, nekem is gyanús volt.
Most kiszámoltam, én kicsit máshogy csinálom, nem csokival hanem áfonyával, meg más fehérje porral, stb, összesen 2268 kalória, azaz egy db 189. Sokkal több, bár néha belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!