Mi az amit ehetek ma még?
A mai nap a következő ételeket fogyasztottam:
Reggeli 9kor: Tojásrántotta (2 db tojás volt, kenyeret nem ettem mellé)
Ebéd 13kor : 1 tál zöldborsófőzelék, mellé egy darab tojás rántva.
Uzsonna 15kor : 2 db alma
Most jönne a vacsora, de nem tudom, hogy mi legyen. Van itthon pörkölt, de nyilván ez kizárva. Van itthon sok sok gyümölcs, de én most úgy érzem, hogy a két alma nekem ma elég volt ilyen szempontból. Van itthon konzerves hal. Esetleg ha arról leöntöm az olajat, akkor azt ehetem magában? Vagy azt sem szabad? Van itthon nasi mint pl csokis nápolyi és babapiskóta, de nyilván azt sem szabad ennem. Vagy esetleg a borsófőzelékből ehetek megint egy fél tállal? Mindennap futni szoktam ma azonban erre nincsen lehetőségem, mivel egész nap szakad az eső nálunk, meg a mindennapi futást most kezdi megérezni a lábam is... mivel reggel baromira fájt, szóval.. a mait biztosan kihagyom, éppen ezért a kajálásból visszább kellett ma vennem, de gondolom a vacsi még belefér. Kérdés, hogy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!