Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A ketto diètától lehet fogyni?

A ketto diètától lehet fogyni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 30. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Ez annál bonyolultabb. De röviden lehet, viszont nagyon nem egészséges. Szinte lehetetlen a megfelelo vitakinokat bevinni. A szukseges 25-40 gramm rostot 20 gramm szenhidratbol konkretan lehetetlen. Az agymukodeshez meg 130 gramm szenhudratra van szukseg. Mindig es mindenki akkor fogy, ha kevesebb kaliriat eszik mint amit elhashnál. Ezt néhányan ugy érik ek hogy ketogén diétáznak, foleg zsirt es feherjet eszenk. De ha valaki ketogen dietazik es tobb kaliriat eszik a szuksegletenel, ugyanuyg nem fog fogyni.

Szoval nehanyaknak bevalik de hosszu tavon egeszsegtelen, es lenyegeben felesleges. (Arrol nem is beszelve hogy nem talalkoztam olyan dietetikussal aki megengedte vna hogy kiprobaljam)

2022. jan. 30. 13:25
 2/8 anonim válasza:
40%
Sóher Norbi röppent rá nagyon mostanság erre a kettyó diétára, ebből kiindulva biztos hülyeség.
2022. jan. 30. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
#Vivy 😂🤦
2022. jan. 30. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Rácz Géza azt hiszem ezzel a módszerrel fogyott 1 év alatt kb 100 kilót.( 300-ról 200-ra )
2022. jan. 30. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Bármilyen diétával lehet fogyni, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz. Ezen belül rengeteg iranyzat és módszer van, a borzalmastól az egészségesig.

A ketó szerintem felesleges, macerás, sokkal könnyebben és élvezetesebben is lehet fogyni, de ez csak az en véleményem.

2022. jan. 30. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Még eggyel is, nemhogy kettővel!
2022. jan. 30. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Én zsírból meg fehérjéből nem tudok túl sokat enni, ha a szénhidrát korlátozott. Szóval nekem a ketogén diéta éhezés lenne, és persze fogynék. Igazából ezért működik sokaknak: szénhidrát nélkül nem tudsz bezabálni zsírból.
2022. jan. 31. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet persze, de nem könnyű diéta. Mármint nem könnyű betartani. Nekem egy hétig ment csak.

Egy lazább lowcarb étrend hosszútávon sokkal könnyebben tartható egy ketogén diétánál.

Na jó, nekem legalábbis könnyebb. 80-90g szénhidrátot tartok 3 éve, és szépen lefogytam normál súlyra éhezés nélkül. Jól érzem magam, nem ugrál a vércukrom, nem jön rám se farkaséhség, se falási rohamok.

2022. febr. 1. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!