Süssina folyékony édesítőszert hogy lehet kinyitni?
Figyelt kérdés
Hiába csavarom a kupakját, nem jön le.2022. jan. 30. 08:00
11/19 anonim válasza:
Az ilyeneknél zárt a "belső" cseppentős kupak vége, és azt a kis csücsköt kell levágni a tetején.
Az enyém Fit+Vital Mülleres Stevia, de gondolom mindegyiknél ez az elv.
12/19 anonim válasza:
Engem az érdekelne,hogy a süssina tablettát hogy lehet kinyitni? Mert lehúztam a papírt róla,de nehezen pottyant ki, akad
13/19 anonim válasza:
#12, nagyon meg van tömve, ha fogy belőle, könnyebben kijön majd.
15/19 anonim válasza:
Egy időben én is használtam ilyesmi édesítőszereket, mint a fent említett, először jó ötletnek tűnt, de aztán hosszútávon rájöttem, hogy tényleg nem jó. Inkább természetes édesítőszereket használjatok.
16/19 anonim válasza:
Én mint "újonc" fogyókúrázó nem tudom mire gondolsz természetes édesítőszer alatt, tudnál írni pár példát? Nem használok sok mindenbe édesítőt amúgy, max teába pár cseppet rakok, vagy ha sütök valamit, de ez kb havi 1 alkalom.
17/19 anonim válasza:
Szerintem stevia, cukoralkoholok. Ilyesmire gondolhatott a válaszoló.
18/19 anonim válasza:
#15 mi a gond vele hosszútávon?
19/19 anonim válasza:
Valami olyasmit olvastam ezer eve, hogy a májra nincs jó hatással. Nézz esetleg utána, mivel nem használok ilyet már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!