10kgt mennyi ido alat lehet leadni egeszsegesen?
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 20:53
2/11 A kérdező kommentje:
es te edzetel is?
2022. jan. 27. 20:56
3/11 anonim válasza:
Elkezdtem szobakerékpározni, elhagytam a cukros ételeket, és odafigyeltem a kajára.. vagyis a mai napig csinálom, tartom a súlyom.Az egész agybam dől el.
4/11 A kérdező kommentje:
164cm vaggyok 67kg es 10kg akarok le adni dietaval
2022. jan. 27. 21:09
5/11 anonim válasza:
Nekem kb. húsz perc volt a 10 kiló fémhulladékot leadni, bár kicsit meg voltam fázva. De szerintem egészségesen is ennyi lett volna.
6/11 anonim válasza:
Attol fugg mennyibol. Mivel neked ez jem az elso tiz kili hanem az utokso ezert sztem kb 3 honap
7/11 anonim válasza:
Ha 1 honapig nem eszel semmít, akkor kb meg vagy. Edzéssel együtt, kb 3 hét.
8/11 anonim válasza:
Szerintem 4-5 hónapban érdemes gondolkodni.
9/11 Humor Herold válasza:
Gondolkodj fordítottan. Mennyi idő alatt szedted fel azt a 10kg pluszt...
Valószínű azért szedted fel mert helytelenül és/vagy többet ettél. De ezalatt az idő alatt egyformán ettél rosszul. Most ha elkezdesz egyformán helyesen táplálkozni, akkor megindult visszafelé ez a folyamat. Ha túl keveset eszel, vagy nem tápláló ételeket akkor nem tudod sokáig tartani és hamar visszaszeded a felesleget. Ha normálisan csinálod akkor egy folyamattal kell számolni Ami nehezen fejezhető ki számokban, hisz nem vagyunk egyformák. Függ az anyagcserétől, edzésektől, mozgásoktól, munka végzés, szabadidő aktivitás, stresszmentes napok, tartalmas pihenések, megfelelő folyadék pótlás stb. De elsősorban a kalória beviteltől, és az ételek minőségétől.
10/11 anonim válasza:
Azt mondja a fáma, hogy 1,5 kg/hó az egészséges súlyvesztés átlag esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!