Szerinted kover vagyok? Hany kg-tol kene megszabadulnom?
Figyelt kérdés
163-164 cm, es 60 kg vagyok.2010. szept. 9. 15:47
1/11 anonim válasza:
Tökéletes testsúly,olyan 14 15 éves lehetsz.Talán nőnöd kéne.Kosarazz.Amugy a kg tökééééééletes
3/11 anonim válasza:
Én ugyanez a magasság és hetveg kg.
4/11 A kérdező kommentje:
:)
2010. szept. 9. 15:59
5/11 anonim válasza:
Nem, a testsúlyod pont jó. Nem kell fogynod.
6/11 anonim válasza:
Ehez azért látni kéne.Pont ideálisnak hangzik az az számomra mégse mert izom vagy zsír az ami ott 60 kg? :S Ezt vedd figyelembe.Persze ez függ a csontozattól,testalkattól.
7/11 A kérdező kommentje:
Tehat akkor hany kg-tol kene megszabadulnom? :)
2010. szept. 9. 16:21
8/11 anonim válasza:
Szóval ha ez megszabadulós akkor,nem izom.:) háát figyelj ha egy 5 kg leadsz akkor nagyon jó vagy!! De NE koplalj.Sportolj. sok sikert =)
9/11 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! :)
2010. szept. 9. 16:29
10/11 anonim válasza:
Nem igaz, hogy naponta 10-en kérdezik meg ugyanezt. Mindig leírja pár normális válaszoló, hogy nem lehet megmondani, mert a lényeg a testösszetétel. 163 centisen és 60 kilósan lehet valaki túlsúlyos és lehet valaki sportos, vékony testalkatú is. Ha egy képet adnál, többet tudnánk mondani. Amúgy meg nem hiszem el, hogy nem tudod eldönteni, ha belenézel a tükörbe. Ha lóg a hasad, mert annyi felesleg van rajtad és csak 48-as nadrágok jönnek fel rád, valószínű, hogy van rajtad felesleg. Most nyilván túloztam, de szerintem ezt te magad is tudod. Ha meg van rajtad felesleg, de jól érzed magad úgy, ne csinálj semmit. Ha meg nem érzed jól magad, kezdj el tornázni és diétázni. Miért kell ehhez más véleménye? Mindenkinek úgysem fogsz tetszeni, mert van aki kifejezetten a telt lányokra bukik, valaki pedig a soványakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!