Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a folyamatos...

Mit tehetnék a folyamatos evési "rohamok" ellen?

Figyelt kérdés

Fogyókurrán vagyok.Naagyon sokat ettem régebben.És egészségtelen dolgokat.de nagy fába vágtam a fejszém,hogy lefogyjak es jól érezzem magam végre úgy ahogy vagyok/leszek inkább.És sokkal de sokkal kevesebbet eszek,alig eszek valamit.viszont többször szoktam.És annyi baj van hogy folyamatosan zabálnék,falnék mindent fel.tartom mert megy.de nem hiszem hogy fog menni végig...Szoval ez ellen lehet tenni valamit?

Már csak unalmamba is ennék:(

2022. jan. 16. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó a mostani étrended, nincs benne elég kalória meg/vagy rossz az összetétele.
2022. jan. 16. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Túl alacsony a kalória adagod amit beviszel egy nap.
2022. jan. 16. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Alacsony kalórián vagy valószínûleg.

Lehet kevés folyadékot is viszel be, de pszichológiai vonatkozása is lehet : pl ételek kategorizálása - jó illetve “bûnös” étel, ezáltal teljesen lekorlátozod magad és megvonsz magadtól mindent amit kívánsz.

Èn a 80/20 híve vagyok- 80%-ban egészséges ételek, 20%-ban pedig ami a lelkemnek éppen szüksége van.

Mindezt a célomhoz beállított kalóra és makrók alapján.

2022. jan. 16. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:

De akkor nem értem mi a baj az egésszel:((

Eszek húst is,tojás,hal és ilyeneket.Virslit,banán,mandarin,paradicsom

Még olykor joghurtot is.és sokat vizet iszom amióta elkezdtem ezt.ezzel mi a baj?

2022. jan. 16. 21:11
 5/9 anonim válasza:
31%

Várd meg amíg elmúlik, el szokott.

A túl sok víz amúgy okozhat éhséget és a veséknek sem jó, de nem vagyunk egyformák persze.

2022. jan. 16. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
MIBÖL és mennyit?
2022. jan. 16. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"alig eszem valamit"

Ez a legnagyobb butaság, amit tehetsz, így nem kell csodálkozni a falási rohamokon. Oké, kevesebbet kell enni, de nem éhezve.

2022. jan. 16. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Lassan felszívódó szénhidrátokat próbálj meg enni, reggelire zabpelyhet joghurttal, teljes kiőrlésű kenyér, zöldség alapű étrend és normális főtt ételt egyél mindennap. Én ezt csinálom és már csomót fogytam. Amúgy mellette nekem belefér kis édesség is. Koplalással csak rosszabb lesz.
2022. jan. 16. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Minden étkezésedben egyen feherje es szenhidratforras es kis zsirforras is. Akkor laktat el hosszu idore. Ugyanezert kell komllex szenhidratot snni amit jem is soroltal fel. Rizs bulgur zab bab lencse tk kenyer tk tortilla stb

Azok a rost miatt telitenek jobban

A masik ami lehetseges ok (ahogy a tobbiek is leirtak) hogy tul keveset eszel. Lehet 3 nappig fel kene irnod meg lemerned mindent es kiszamolni mennyi kaloria. Sokan pl 1000 kaloriakat ezsnek ami 15p centis 50 kilos lanyoknak sem eleg, fogyashoz sem

A sok viz fontisy tartsd meg a jo szokasod

2022. jan. 16. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!