Hány kcal lehet ebédre elég?
Figyelt kérdés
hány kalória lehet 3 tojásból rántotta+ egy szelet csirkemellsonka?ebédre elég??(+ egy pár kanál padlizsánkrém(csak fokhagyma,1 padlizsán,mustár,só,bors van benne)2010. szept. 8. 21:27
1/6 anonim válasza:
3 tojás 180, a hús minimális, mondjuk 100. reggelinek tökéletes. ebédnek nagyon kevés.
3/6 anonim válasza:
Ezt szoktam akkor enni ha megéhezek a tízórai és az ebéd között. Ez nagyon kevés, ebédre érdemes szénhidrátot is fogyasztani. Én 600kcal alatt nem ebédelek.
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg nincs gond a mennyiséggel. Én három tojástól is simán jól lakom, minek zabálni? Szénhidrát mondjuk mehetne ebédre tényleg, ez inkább vacsorára, dee a mennyiségbe én nem kötnék bele.
5/6 anonim válasza:
Ja és zabálás alatt nem azt értem, hogy akinek ennél több kell, az zabál, vagy a 600 az zabálás, hanem hogy ha valaki kevesebbtől jól lakik, vagy nincs úgy elhízva, az minek egyen annyit, amennyit nem is kíván? Csak hogy ne értsétek félre...
6/6 anonim válasza:
Ennél még a kiskutyám is többet eszik reggelire, ne szórakozzatok már. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!