Segits. Miket egyek és igyak? Szerinted sokat eszek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérlek segítsetek.fogyni szeretnék. Jelenleg 22 éves vagyok(tegnap volt a születésnapom) 177cm magas, és 138kg vagyok. Fogyni szeretnék. Miket egyek? Mit és hány órakor? Mennyi ido után nem szabad enni? Írj egy étrendet légyszíves ha tudsz segíts. Sportolni nem tudok mert nem szabad nagyfokú rövidlátó vagyok (-18dioptria) bal szememen 2x levalt a retina 5kgnál többet nem emelhetek. Emelett szívbeteg vagyok.... ma ezeket ettem: reggelire 2 szendvics, 1 pohár tej, délben lecsós hús rizzsel, délután 2kor chips, csoki, aztán 4kor melegszendvics Cola, aztán 7kor most fel órája szalonna, sajt, kenyér, paprika. Miket egyek és mit tegyek? Köszi előre is2022. jan. 13. 19:30
1/7 anonim válasza:
Isten eltessen utolag is :)
Kaloriadeficittel tudsz fogyni, tartosan. Yazio alkalmazas segit benne.
2/7 anonim válasza:
Keress egy edzot vagy google. Rengeteg errol szolo cikk, kutatas, video van. Hosszu lenne leirni mindent meg kiszamolgatni szemelyre szoloan mindent
3/7 anonim válasza:
Nem számít, mikor és mennyit eszel, az számít, hogy mennyi a napi összbeviteled. Csipsz, csoki, Cola nem jó választás, üres kalória, s a magas GI-e miatt még étvágyfokozó is.
4/7 anonim válasza:
Első körbrn elég, ha elhagyod a chipset, kólát, csokit. (Ez nem azt jelenti, hogy kóla helyett más üdítőt igyàl.) A kenyér is nagyon sok (2 szendvics, melegszendvics, este szalonna kenyérrel. A lecsós rizs viszont jó, az egyik helyett jobb lett volna inkább azt enni. Konkrét étrendet azért nem jó írni, mert nem ismerünk, nem tudjuk mit ehetsz, hogy meg tudod-e fizetni azokat az alapanyagokat stb. Szerintem az a legjobb, ha egészséges alapanyagokból mindenki magànak csinál azt amit szeret és nem egy konkrét étrendet akar követni. Első sorban jó lenne ha elmennél orvoshoz és fel lenne jegyezve, hogy most ennyi kiló vagy. (Tb akkor fizati a plasztikát ha később arra szükség lenne.)
5/7 anonim válasza:
Ennyi tényező mellett kérd orvos/személyi edző segítségét, mert itt gyakorin sok a témához nem értő okostojás aki félrevezethet :)
6/7 anonim válasza:
Ha keveset ennél, akkor nem 138 kg lennél, nyilván.
7/7 anonim válasza:
Kardiózz valamit. Sétánál (futásnál majd később), úszásnál, biciklinél, és még rengeteg sportnál nem kell emelni semmit.
A kajádat meg rakd rendbe, a nyilvánvalóan egeszsegtelen eteleket (csipsz, csoki) hagyd ki. Számold ki, mennyi kalóriára van szükséged egy nap azt ne lépd túl. Amikor már ebben otthonosabban mozogsz, nézheted a makrotápanyagokat, beállíthatsz magadnak saját arányokat, utánaolvashatsz étrendeknek, megnézed melyik válik be neked. Addig is, a kalóriadeficites étkezés segítsni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!