Jelentkeztem egy átalakuló versenyre/kihívásra - szerintetek erre van esélyem?
Jövő héten kezdődik a kihívás, és 90 napos, április közepéig.
Én éppen úgyis egy átalakulás közepén vagyok és pont egy kis szünetet terveztem, de mégis inkább jelentkeztem erre a kihívásra.
Május 1-jétől máig 18 kilót fogytam, 90,5 kilóról 72,5 kilóra (170 centi magas nő vagyok).
A célom, hogy a kihívás végén kb. 60-61 kiló legyek.
Ez egyrészt elég kevés nekem kilóra (az eredeti cél 64-66 kiló volt), másrészt soha nem sikerült havi átlag 2 kilónál többet fogynom, igaz semmi durvaságot vagy durván intenzív dolgot nem csináltam.
De úgy gondoltam, hogy megnézem mi lehetséges, és a következő 3 hónapot igazán "megtolom". Van rajtam egy csomó izom is, amit jó lenne nem elveszíteni.
Igazából attól tartok, hogy mivel már több mint 8 hónapja a napjaim 90%-ában kalóriadeficitben voltam, a szervezetem nem nagyon fogja akarni ezt a még gyorsabb változást (mindenesetre a kihívás mindenképp jó motiváció).
Szerintetek?
Egeszseges modon nem fogsz megszabadulni 10-11 kilotol aprilisig, foleg azert nem, mert az utolso 4-5 kilo mindig a legnehezebb.
En fogytam 4 honap alatt 13 kilot, a maradek 5 kilo 8!! honapomba telt. Persze, ehezhettem volna, de nekem ez nem palya, igy kihagytam :D
Egyebkent meg ezeknek az atalakulasos kihivasoknak nem pont az a lenyeguk, hogy ki ert el jobb eredmenyt? Nem kiloban, hanem testformaban, elotte-utana kepeket osszehasonlitva.
Vagy itt meg van szabva, hogy fogyni kell es a leheto legtobbet? Ennek mi ertelme egyebkent? Minek kell ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!