Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jelentkeztem egy átalakuló...

Jelentkeztem egy átalakuló versenyre/kihívásra - szerintetek erre van esélyem?

Figyelt kérdés

Jövő héten kezdődik a kihívás, és 90 napos, április közepéig.

Én éppen úgyis egy átalakulás közepén vagyok és pont egy kis szünetet terveztem, de mégis inkább jelentkeztem erre a kihívásra.

Május 1-jétől máig 18 kilót fogytam, 90,5 kilóról 72,5 kilóra (170 centi magas nő vagyok).

A célom, hogy a kihívás végén kb. 60-61 kiló legyek.

Ez egyrészt elég kevés nekem kilóra (az eredeti cél 64-66 kiló volt), másrészt soha nem sikerült havi átlag 2 kilónál többet fogynom, igaz semmi durvaságot vagy durván intenzív dolgot nem csináltam.

De úgy gondoltam, hogy megnézem mi lehetséges, és a következő 3 hónapot igazán "megtolom". Van rajtam egy csomó izom is, amit jó lenne nem elveszíteni.

Igazából attól tartok, hogy mivel már több mint 8 hónapja a napjaim 90%-ában kalóriadeficitben voltam, a szervezetem nem nagyon fogja akarni ezt a még gyorsabb változást (mindenesetre a kihívás mindenképp jó motiváció).

Szerintetek?

2022. jan. 11. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Te magad leírtad, hogy havonta 2 kilót fogytál, ami normális. Majd pár sorral lejjebb megkérdezed, hogy sikerülni fog a duplája, na ez már nem normális.
2022. jan. 11. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egeszseges modon nem fogsz megszabadulni 10-11 kilotol aprilisig, foleg azert nem, mert az utolso 4-5 kilo mindig a legnehezebb.

En fogytam 4 honap alatt 13 kilot, a maradek 5 kilo 8!! honapomba telt. Persze, ehezhettem volna, de nekem ez nem palya, igy kihagytam :D

Egyebkent meg ezeknek az atalakulasos kihivasoknak nem pont az a lenyeguk, hogy ki ert el jobb eredmenyt? Nem kiloban, hanem testformaban, elotte-utana kepeket osszehasonlitva.

Vagy itt meg van szabva, hogy fogyni kell es a leheto legtobbet? Ennek mi ertelme egyebkent? Minek kell ez?

2022. jan. 12. 02:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Neeeeee csináld. Rossz ötlet hirtelen fogyni, a hormonrendszered is felboríthatod vele, az eddigi munkádnak is annyi lehet ha beleesel egy jojózásba mert kiéhezteted magad. Egeszségtelen, koplalás, felesleges rossz. Ritka kincs, ha valakinek működik valami és beválik, az eddigi módszered miért dobnád el önként?
2022. jan. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!