Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A már túl nagy ruháiddal mit...

A már túl nagy ruháiddal mit csinálsz?

Figyelt kérdés

Skinny fat testalkatom volt eddig, kevés izom de vagy 5-10 kg zsír amire nem volt szükségem. Most hogy kb ez le is ment a ruháim (nadrágok és pólók) túl nagyok.

Viszont most szeretnék elkezdeni izmot építeni, ami miatt lehet kicsit újra nő a súlyom.

A kérdés az, hogy érdemes megtartani ezeket a ruhákat? Az izomnövekedés ugyanakkora térfogatot szokott visszaállítani?

(Mert szívem szerint eladományoznám és/vagy kidobnám őket.)

2022. jan. 3. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat ne tedd. En fogytam tavaly 15 kgot, 8 honap tespedes utan visszajott 10. Sajnos en is kidobtam a ruhaim, pedig nem szivesen veszek ujat ebben a meretben.
2022. jan. 3. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az izom nem ugyanakkora térfogatú, szóval ha csak izmosodsz, több lesz a súlyod, de nem lesz ugyanolyan a testalkatod, mint korábban. A biztonság kedvéért én félre szoktam tenni azokat a ruhákat, ami most nem pont az én méretem (van egy mérettel kisebb meg egy mérettel nagyobb is), de amúgy teljesen jó, újszerű és tetszik is. Az embernek ingadozhat a súlya és jól jöhet, ha pl. nem csak egy méretű farmer van otthon. Természetesen nem egy teljes ruhatárnyit tárolok, csak pár darabot. A beépített szekrény legfelső polcán vannak, ott nincs útban, szóval úgy vagyok vele, hogy miért ne és volt már, hogy jól jött. Híztam picit, ami miatt már nem voltak annyira kénylmesek a szokásos nadrágok. Pár hónap alatt visszanyertem a korábbi formám és nagyon jól jött, hogy addig tudtam hordani a régi cuccaim közül pár dolgot és nem kellett ezért se új dolgokat venni, se kényelmetlenül érezni magam az akkor kicsit kicsi méretűben.
2022. jan. 3. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne dobd ki.

20 kilót fogytam és abból három év után 13 vissza is jött. Nehéz időszak volt és az evésbe menekültem. Sikerült vissza fogynom, bár nem tervezek újra oda jutni de nem dobom ki azokat a ruháimat sem. Sajnos sosem tudni mikor jöhetnek még jól.

2022. jan. 3. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
A legtöbb felnőtt nőnek több méretű ruhája van, pont a súlyingadozás miatt.
2022. jan. 3. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tartsd meg! Amint jonnek az izmok, kelleni fog a nagyobb

En eddig 1e ruhameretet fogytam es ruhaforgoba vittem, bizomanyiba parszaz forintert es minden meretvaltasomnal ugyanott vasaroltam be. (Swappis ruhaforgo)

En viszont 35 kilot fogytam, annyi izmot mar nem szedek vissza hogy emgint akkor meret legyek

De pl az edzom aki egy even belul 6 ruhameretet megjar minden evben neki 34 es 40 kozott minden nadragja megvan.

2022. jan. 3. 22:53
 6/7 Metionin ***** válasza:
2 jól íja, oké hogy kilóban majd jön vissza izom, de egyrészt annak a térfogata kisebb, másrészt nem biztos, hogy ugyanoda jön vissza, ahol a zsír volt. Én is voltam skinny fat egy időszakban, mert nem sportolhattam, akkor a csípőmre és a combomra jött fel zsír. Utána újrakezdtem a sportot és izmosodtam, szálkásodtam, több kiló vagyok mint akkor de térfogatban is kisebb lettem és alkatra is változtam, mert a korábban nem létező mell-váll-hátizmom megnőtt, emiatt a korábbi blúzok vállban kicsik lettek, míg a szálkás fenék és láb összement, tehát a korábbi nadrágok most nagyok. A helyedben egyelőre elraknám a ruhákat, főleg ami csak kicsit nagy rád de ha később látod, hogy tuti nem lesznek jók, akkor szabadulj meg tőlük. Nekem a nadrágok még megvannak, a felsőket eladományoztam.
2022. jan. 4. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kidobtam, mert látni sem akartam, mekkora voltam :D teljesen lecseréltem a ruhatáram, nem egyszerre persze, fokozatosan. Nem jöttek vissza a kilók, izom jött rám, de annak nem akkora a térfogata.
2022. jan. 9. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!