Suliba mit vihetnék magammal enni?
Nem fogok kertelni.Több mint 40 kg fogyás vár rám,de éhezéssel nem lehet.ezt megtanultam,ha tetszik ha nem enni kell.Kenyér kizárva.Napi 9 órákat ott vagyok szóval valamit tényleg kéne:(
Mellé még másik héten meg dolgozom boltban:( szoval tényleg fogalmam sincs hogy mit kéne vinnem oda is
Saláta csirkemellel, tonhallal, házi teljes kiőrlésű tortilla sovány hússal, zöldséggel. Télen mehet tojásrántotta szintén zöldséggel
Én inkább azt javaslom, dietetikussal beszélj, számoljátok ki a napi kalóriaszükségeleted, a makrókat és a mikrókat, ezen belül pedig egyél bármit amit megkívánsz(ésszerű kereteken belül), ne sanyargasd magad mert fel fogod adni.
Egy tipp, ha nem szereted pl az alapból meleg ételeket hidegen enni, akkor lehet kapni ilyen vákuumos ételtartót (levestartó elvileg, de mindent lehet bele tenni), ami megtartja a meleget. Nem marad tűzforró, de azért meleg nekem délutánra is. Nekem nagyon nagy segítség, ha nincs lehetőségem mikrózni az ételt, mert rosszul vagyok a hideg kajáktól (pl csirkétől), mindent is megmelegítek. Ikeában lehet kapni, meg dm-ben is láttam már, de ha rákeresel biztos van még beszerzési hely. :)
Sok sikert a fogyáshoz!
Az elozok nagyon jokat irtak. Hozzatennem hogy lehet pl turokremet gyumolcsokkel ha edesre vagysz. Egy doboz meg egy kanal kell hozza
Sonkas sajtos teljes kirolesu tortilla
Ha szereted hidegen akkor zabkasat is vihetsz en sokaig azt vittem kert jobban is szeretem ugy
Illetve kenyeret is siman lehet, teljes kirolesut. Teljesen jo, egeszseges, laktato, rost is boven van benne
Amit meg en szeretek hidegen az atonhal es a tojas. Ebedig siman kibirja es egy tojaskremes szendvics teljesen jo egeszseges reggeli.
Es amit meg tanacsolok hogy vigyel magadnak dobozban elore megmosott es felvagott zoldseget. Mjnden etkezeshez egyel zoldseget vagy gyunolcsot
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!