Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lencse vagy barna rizs ebédre?

Lencse vagy barna rizs ebédre?

Figyelt kérdés

Elszeretnék kezdeni normálisan enni.. ti ebédre mit ajánlanátok barna rizst vagy lencsét? A lencse magas fehérje miatt gondolnám (26g) a rizsben csak 8g van. És szénhidratban is kevesebb a lencse.

Ebédre csak ez lenne a kettő közül így szerintetek 100g elég vagy sok ? (Napi keretbe belefér)

Nem is akarok nagyon szigorú diétát csak a lényeg hogy egészségesen étkezzek és kb 5kg mínusz.

És mivel érdemes enni ? Zöldség vagy hús?

2021. dec. 25. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mind kettő jó vàlasztás,én a lencse mellè nem szoktam húst enni,a rizs mellé szerintem zöldség is meg hús is jó.De nem egy étkezésen múlik a diéta,attól függ mit és mennyit ettèl aznap meg hogy mit tervezel még enni
2021. dec. 25. 16:09
 2/4 anonim válasza:
100%

Ma? Töltött káposzta ha már karácsony van...

De amúgy szerintem ink a lencse

2021. dec. 25. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden nap ezt ennéd, és ha jól értem csak ezt? Ennek semmi értelme.

Nyugodtan egyél bármit, de a rízsből, krumpliból, tésztából stb. keveset. Minél több zöldség bármilyen formában, és mellé natúr húsok/tartalmas levesek/főzelékek.

2021. dec. 25. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet a kettőt egyszerre. Én sokszor főzöm össze őket.
2021. dec. 26. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!