Mivel egyek kukoricás rizst hogy ne legyen sok kcal?
Nem csak karácsonykor, de bármikor ettem kukoricás rizst akár rántott hússal is. Sőt, egyszer sem tettem mérlegre hány gramm, mégis 20+ kilót fogytam. Nyilván nem vödörnyi mennyiséget ettem belőle, de én jól laktam tőle, nem kell ahhoz kilónyi cuccot enni. De véleményem szerint semmit nem szabad tiltólistára tenni, a szénhidrát sem maga a patás ördög, a tiltások sok embernél inkább az ellenkezőjét érik el.
Hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak (bár nem tudom, releváns-e még): valamilyen hússal (ha zsiradék nélkül sült, az jobb választás) és párolt zöldséggel kiegészítve enném. A "sok kalória" meg relatív, amit én már be se tudok fejezni, azt a párom lazán megeszi, és pár óra múlva már éhes. De még ha dupla annyit is eszel, mint máskor, akkor se pár naptól leszel "hájas debella", ez butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!