Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni az ilyen...

Mit lehet kezdeni az ilyen alakkal?

Figyelt kérdés
Elég rossz tartásom van és ilyen "s" alakom. Vékony vállak és karok szinte lapos mellkas de kiálló has. Mit lehet ezzel kezdeni?

2021. nov. 23. 20:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

Testépítés, személyi edző

És ortopéd orvos

2021. nov. 24. 08:39
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
ide is jöhet, személyi edző vagyok
2021. nov. 24. 09:09
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Menj el gyógytornászhoz.
2021. nov. 24. 11:17
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Doki, gyógytorna,aztán otthoni edzés.

Egyébként millió tartásjavító torna van fenn youtube-on, csak csinálni kéne.

Én a fitball labdás tornákat szeretem.

Először csak 8-10 percest választottam.

Most már megy több is.

2021. nov. 24. 13:16
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Alapvetően nekem is S-alakom van, a derekamnál van gerincferdülésem, emiatt a derekam egyik oldala full egyenes és az egyik vállam jóval magasabban lenne, ha kényelmesen tartanám magam, DE! Tinédzserkorom óta igyekszem egyenesen tartani a hátam, emiatt a törzs- és hasizmom egyik oldala erősebb is mint a másik, plusz 21 éves korom óta rendszeresen sportolok. Ennek köszönhetően, soha senki nem jegyezte meg hogy milyen a tartásom, persze ügyelek is rá folyamatosan.

A leírtak alapján, mindenképp kezdj gyógytornával és nem árt ha dokival is megnézeted magad, mivel ennyiből nem lehet megmondani hogy mennyire súlyos az eseted, de garantáltan gerincferdülésed van, ami miatt örökké figyelned kell majd a helyes tartásra.

2021. nov. 24. 14:03
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Kigyúrni!
2021. nov. 25. 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is az első egy személyi edző és/vagy egy doki. Azért én el voltam hízva, de hasonlóan káros tartással. A személyi edző legelső dolga az volt, hogy hátizomerősítő-tartásjavító gyakorlatokat és mozdulatokat tanultam és onnantól hogy megtanultam egyenesen állni, a testem formája összességében sokkal szebb lett

és sajnos ha így maradsz annak később hosszútávú egészségügyi kráa is lehet

2021. nov. 26. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Küldheted a képet ide is.
2021. nov. 26. 22:08
 19/19 anonim ***** válasza:
ha aktuális küldhetsz hátha tudok valamit tanácsolni:)
2022. ápr. 27. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!