Répa alakkal mit tudnék kezdeni? 15/L
Répa alakú vagyok, és nagyon utálom :S Ez azt jelenti, hogy viszonylag nagy vállaim vannak, persze nem olyan nagyok, mint egy úszónak, csak a többi testrészemhez képest... széles hát, hangsúlytalan derék, has, kis fenék, ... és ehhez "gyönyörű lábak" ... egyetlen, amit imádok magamon. Tök jó combjaim vannak, ez az egyetlen szépségem :D
Ezzel mit lehetne kezdeni? :/ Hiába tornázok fenékre, nem lesz "nagyobb", izmosabb, hogy homokóra alakom legyen... a hasam, ha laposabb is lesz, a vállam nem lesz kisebb... lehet ezzel valamit kezdeni?
Előre is köszi :)
Gyúrj alsótestre is akkor hátha nő egy kis izom ami kompenzálja.
Egyébként genetika sok csajnak széles a háta.
Igen, tudom, hogy ez genetika... de... ajjj.... mások kis csípőért és kis fenékért imádkoznak, én pont, hogy nagyért :D
Tavaly nyáron sokat futottam, akkor egy picit erősödött a combom, de nem sokat... de a hasam meg szinte lapos lett :) Annyira azért nem jó ez az alak :/ Csak a láb miatt, mert az tényleg szép :)
Köszi, aranyosak vagytok :) Persze, elfogadom az alakom, meg nem esek kétségbe... de... olyan jó lenne, ha arányosabb lennék, vagy nem is tudom :/
Futni szeretek, biciklizni, görkorizni, meg röpizni, ezek nem a felső testet veszik igénybe szerencsére, szóval nem oda erősödök, hanem inkább lábra, popsira.
Próbálok úgy öltözködni, hogy felülre sötétebb színű ruha, alulra világosabb, azért 40-es farmerekbe nem fogom magam önteni, mert akkor még a lábaim sem lesznek szépek :) Egy 29-es farmer bőven elég.
"És persze a következő két évben még érhetnek Téged meglepetések." - ezt hogy értetted kedves válaszoló? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!