A regenor dietaba belefer a pizza sajt nelkul?
#9: milyen célból lehet még ilyen vitatott módszert alkalmazni...??
A full áltudományos (és szanaszét cáfolt) méregtelenítés miatt...???
"milyen célból lehet még ilyen vitatott módszert alkalmazni"
Például vitatkozás céljából. Elkezd valaki Reg-enorozni és egyből jönnek az ilyen kommentek :)
Persze, hogy mellébeszélek. Tedd a kezed a szívedre és mondd azt őszintén, hogy valóban azért érdekel a téma, mert szeretnéd jobban megérteni, esetleg valamilyen problémára keresel megoldást. És nem azért kérdezted, hogy kötekedhess.
Hidd el, nem te vagy az első (és nem is az utolsó), aki azt hiszi, hogy ő sokkal jobban tudja és ezt be is akarja bizonyítani nekem. Már unalmas. Ha neked csak az kell, hogy megnyerj egy vitát, akkor tessék: A regeor egy ilyen vitatott, szanaszét cáfolt dolog. Most akkor jobb neked? Megnyerted a vitát.
Majd ha valóban érdekelni fog a dolog és nem ilyen demagóg módon fogsz hozzászólni ("vitatott módszer", "full áltudományos", "szanaszét cáfolt"), akkor gyere vissza és esetleg rászánom az időmet a válaszokra.
Nincs harag.
Látod, látod?!
Csak kiderült, hogy te már jó előre eldöntötted, hogy ez egy baromság.
Legalább megspóroltunk egy csomó időt, hogy nem kezdtünk bele egy vitába :)
16: nem én döntöttem el - mert nem vagyok orvos.
De ha megengeded, inkább hiszek gasztroenterológusoknak, meg toxikológus orvosoknak, mint egy "csodaszerrel" házaló nyócelemis ügynöknek. :)))))
Persze, megengedem. Annak hiszel, akinek csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!