A regenor dietaba belefer a pizza sajt nelkul?
Úgy alkalmazod a regenort, hogy el sem olvastad még a basic információkat sem????
"A PROGRAM IDEJE ALATT NE FOGYASSZUNK:
süteményt, péksüteményeket;
alkoholt;
cukrot, cukorféléket, mézet;
ecetes, vagy erjesztett savanyúságokat;
tejet, tejterméket (kefir, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb.);
gyümölcsöt, gyümölcsleveket, üdítőket;
olajat, margalint, és magvakat."
Már sok helyen lehet kapni Reg-enoros pizzát is.
De azt javaslom, hogy keresd meg azt, aki által megvetted. Neki kötelessége mindenben segíteni neked (benne van az árában).
Ha ő nem tudja, akkor meg tud kérdezni valaki mást (így van felépítve a rendszer)
Ha nincs kúravezetőd, akkor kicsi az esélye a sikeres kúrának.
4: a pizza tésztája gyakorlatilag péksütemény (ami tiltott)
a sajt meg expressis verbis fel van sorolva a mit ne alatt.
Jó lenne tudni, hogy a kérdező milyen célból kezdte el a Reg-enor kúrát. Könnyen meglehet, hogy nem fogyás céljából. (Én már háromszor csináltam végig a kúrát, pedig igen sovány vagyok :) )
A Reg-enorózok jó része valóban fogyás céljából kezd neki, de rengetegen vannak, akik más problémára keresnek megoldást.
Az a "gond" a Reg-enor kúrával, hogy elég rizikós felfüggeszteni. Ha a tiltólistáról bármi bekerül a szervezetbe, akkor az akár hetekkel is visszavetheti a kúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!