Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 sima palacsintában 232...

1 sima palacsintában 232 kalória van:O? A marhahúslevesbe ( 1 adagban) mennyi van?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ki állítja ezt? Nagy butaságot mond, hiszen a tölteléktől is, a palacsinta vastagságától is, az olajos/zsírosságától is függ, hogy hány kalória van benne.
2010. szept. 4. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj kiscsaj

1. Ma már kb 5milliószor megkérdezted, hogy mennyi kcalt ettél ma, sok volt-e és stb. Ha étkezési zavarod van, fordulj szakemberhez.

2. 1 db palacsintában lehetetlen, hogy 232 kalória legyen.

3. Egyetlen tányér üres húslevesben kb. 50 kalória van

2010. szept. 4. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az előző kérdéseidet visszaolvasva kb. 6-700 kcalt ettél, ami hosszú távon azt jelenti, hogy éhenhalsz. Viccen kívül. Ha azt nem is, de súlyos egészségügyi következményei lesznek. Pl. meddőség, hiánybetegségek, hajhullás, könnyen törő csontok, lassú gondolkozás, nagyon nehéz koncentráció stb. Ergo tönkreteszed magad.
2010. szept. 4. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Baaazd de idegesítő vagy már XD

Ha fogyózol akkor inkább ne egyél palacsintát,vagy ne azon görcsölj utána,hogy hány kcal volt.Esetleg nem itt kérdezgetni kéne,hanem mozogni.;)

14/L

2010. szept. 4. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Most néztem meg: nem egy darab palacsintában van ennyi kalória, hanem egy adagban. Szerintem az legalább két-három pali.
2010. szept. 4. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Én álittottam, hogy a palacsintában LEHET 232 kalória is, mert nem fogom azt mondani, hogy edd nyugodtan, mert úgyis csak 100 kcal-t tartalmaz, hiszen nem tudhatom, hogy anyád mennyi olajat használ, milyen vastagra késziti, stb.

Egy palacsinta lehet 90 kalória, de lehet 230 is ! Jobb biztosra menni, ha már palacsintát akarsz enni, ami egyébként is óriási hülyeség diéta közben, de ezt sem mondtam neked, hogy ne bántsalak meg.

1 adag marhahúslevesben pedig 50 kalóriától egész 100-ig bármennyi lehet, de ez is függ, hogy mi van benne, viszont tészta gondolom nincs, ezért nem tartalmazhat olyan sokat.

De ennyire azért ne járatassátok le magatokat, emberkék, szóval feltesztek egy kérdést délben, megkapjtátok a választ, aztán este megint felraktok egy kérdést, amiben még ti vagytok felháborodva, hogy miután jól bezabáltatok még irják le 3-an, hogy " ugyan,hiszen alig ettél valamit"

Én csak segiteni próbáltam, te szerencsétlen, hogy ne becsüld alá amit ettél, mert csak saját magaddal cseszel ki akkor, de ha te okosabb vagy akkor nem értem minek tetted fel ezt a kérdést megint.

2010. szept. 4. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. szept. 5. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!