Szerintetek jól csinálom? Leírom az étrendem lent, ha valaki tanácsot adna vagy véleményt, azt megköszönném.
1500 kalóriát kellene ennem a fogyáshoz. A probléma az, hogy hiába eszek a nagykönyv szerint: sok zöldség, semmi cukor, kevés zsiradék, semmi csoki stb, én ezen a mennyiségen éhes vagyok. Ha megeszek egy kicsi vacsit:pl csirkemell grill zöldséggel, éhes maradok és rosszul alszok, hiába ettem Napközben rendesen.
Amiket kitaláltam magamnak:
1 időszakos böjt (kihagyom a reggelit, délelőtt nem vagyok olyan éhes így vacsira nagyobb adag marad)
2 nagyon sok sport/mozgás (ezzel emelem a kalória keretemet, így többet ehetek és nem vagyok olyan éhes, jobban alszom)
Egy napom így néz ki:
Reggeli: kávé pici mandulatejjel
-munka előtt mozgok valami kardio jellegűt: futás, lépcsőzőgép, otthoni kardio torna (60perc szokott lenni)
Ebéd 12:00
- szárnyas/hal/vega fasírt + rizs/krumpli/tészta + zöldköret
Uzsi 3:00
- joghurt + gyümölcs
(esetleg valamilyen tojással/túróval töltött zöldség mellé, ha éhes vagyok)
- kb 4 körül edzek:súlyzós edzés, vagy kardio/futás/lépcsőzőgép
Edzés utánni 6:00
- ugyanaz mint az ebéd általában
Vacsi 8:00
- rendes vacsi: rakott zöldséges húsos kaja, vagy jó cuccos ragu leves tésztával, husival.
- itt van mindig valami édesség is: túrókrém, gyümikkel, zabbal, vagy sütök otthon zabkekszet, esetleg protein szeletet eszem.
Munkába biciklivel járok, illetve ahova csak lehet gyalog megyek.
Így egy nap kábé 1800-2000 kalóriát is megeszek, mert a sok edzéssel még így is deficitben vagyok.
Említetted, hogy kevés zsiradék. Elképzelhető, hogy túl kevés is, arra azért figyelj, hogy ebből a kalóriamennyiségből legyen legalább 50-60g zsír, de akár 70 is. Eltelít, rendben tartja a hormonháztartásodat, egyéb működéshez is fontos.
Próbálj meg olyan ételeket választani, amik nagy térfogatúak, de kevés kalóriát tartalmaznak, ezek is eltelítenek (pl. simán egy kiló zöldség egy nap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!