Mennyit kellene fogynia a képen lévő lánynak, hogy vonzónak találjátok?
Az elmúlt tanévben sikerült sajnos eléggé elhíznom. A képen volt a csúcs, kb. 76 kló körül (161 cm magas), most csak egy picit vagyok kevesebb.
Korombeli fiúk: mennyit kellene fogynom kb. hogy vonzónak találjatok?
Az talán látszik a képen, hogy sportolok, és a háj alatt izom is van, így talán nem olyan rossz a helyzet, mint amit a kilók mutatnak. De akárhogy is "túl nagy" vagyok mindenhol, szeretnék fogyni, hogy javítsam az összképet...
Szerintetek hány kilót kellene a ti ízlésetek szerint?
(Csak kíváncsiságból kérdezem, élőben nem szoktam ilyenről beszélni fiú ismerősökkel.)
17/L
Én lány vagyok és vékony, de szerintem látszik, hogy nem csak lusta hájas vagy, hanem izmos is kicsit. Told meg a sportot és figyelj a kajára, így egy 10es simán lemegy nyárra és ha plusz szálkásodsz is teljesen jó lesz.
De ne pasi miatt tedd ezt, csak magad miatt!! Ha valakinek kellesz akkor +10 kilóval is szeretni fog, ne ez legyen a feltétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!