40 kilót vesztettem olyan 9 hónap alatt 20 évesen. A bőröm örökre lógni fog?
Kezdek újra depressziós lenni mivel nem azért kezdtem bele az egészbe, hogy még ocsmányabbúl nézzek ki. Néztem a problémára megoldást. A műtét kizárt; undorító hegek, meg a varratok pfuuuj!!! A csoda bogyókban meg nem hiszek! A karomon vettem észre nagyon meg a hasamon, hogy lóg a bőröm.
Kolagént használok liquid ként (amit inni kell). Ha edzéstől tényleg jobban húzodik a bőr vissza meg lehet tőle jobban rugalmasítani a bőrt? Melyik a legjobb edzés terv erre illetve életmód?
Elsőkörben szeretnék gratulálni a fogyáshoz. 40 kg nem kis teljesítmény, ezt én tudom a legjobbban mert 20 kilót is kínkeservvel tudtam csak leadni.
Amit a válaszkommentendben írtál az kulcsfontosságú szerintem.
Ha 150-ről indultál és most vagy 110 akkor még mindig kell fogynod sokat.
Azt nem írtad hogy fiú vagy e vagy lány illetve a magasságodat de gondolom hogy fiú és valamennyire magas szóval még olyan 20-30 kilós fogyást saccolok még.
Össz 70 kilós fogyásnál sajnos lógni fog. Sokat jártam utána az interneten és nem volt olyan ember akinek 40-50kg fogyás felett ne lógott volna a bőre.
Pl. ott van ez a John Glaude srác (obesetobeast) aki szintén 70 kilót adott le és még 6 év után is lóg a testén a bőr.
4 hónap alatt vesztettem 12 kgt és még másfél év alatt még 15öt, egészséges étkezéssel és portion kontroll-al, közben folyamatosan edzettem, heti kétszer
nekem: striás/csíkos a combom teteje, a felkarom teteje, és a hasam alja, a bőr picit a felkaromon lóg, de alig észrevehető, mitnha csak 'integető háj' lenne
az én személyes érzésem pedig az, hogy 46-os méretről indultam, most 38-as vagyok. igazából visszanézem a két évvel ezelőtti képeimet és örülök a striáimnak, mert soha de soha nem lennék utoljára nagy. szerintem neked is fejmebn kéne eldönteni, hogy a lógó bőr szép, hiszen a küzdelmet, kitartást, elszántságot jelenti. no meg emlékeztet hogy sose akarj visszahízni
23L
Nálam is hasonló a helyzet, csak én ennek majdhogynem örülök. :D
35kg-tól szabadultam meg 8 hónap alatt. Lóg a bőröm, a hátamon vannak "hegek", viszont én egyáltalán nem bántam meg, hogy így sikerült.
Hidegen hagy, hogy hogyan nézek ki (jó azért nem..., de nem az a fő szempont). Én már nem azért sportolok és edzek heti 5x, hogy minél nagyobb izmaim legyenek, hanem mert már az életem része lett és el sem tudnám képzelni a napjaimat enélkül.. (kivéve hétvége, mert az pihenőnap :DD)
Igen, gyors fogyás (bár átlagban 4 kg körül havonta az nem túlzottan gyors), lóg a bőr a hasamnál minimálisan, de nem érdekel. Ez is én vagyok. Ez is azt mutatja, hogy sikerült, és megcsináltam. Ez számomra a kitartást és akaraterőt jelképezi, nem pedig azt, hogy "úristen, hogy nézek ki".
Az meg már csak 1 plusz, hogy majd a további edzések és izomépítésnek hála már csak idők kérdése, és javul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!