40 kilót vesztettem olyan 9 hónap alatt 20 évesen. A bőröm örökre lógni fog?
Kezdek újra depressziós lenni mivel nem azért kezdtem bele az egészbe, hogy még ocsmányabbúl nézzek ki. Néztem a problémára megoldást. A műtét kizárt; undorító hegek, meg a varratok pfuuuj!!! A csoda bogyókban meg nem hiszek! A karomon vettem észre nagyon meg a hasamon, hogy lóg a bőröm.
Kolagént használok liquid ként (amit inni kell). Ha edzéstől tényleg jobban húzodik a bőr vissza meg lehet tőle jobban rugalmasítani a bőrt? Melyik a legjobb edzés terv erre illetve életmód?
Szerintem a 9 hónap az elég lassú. Még ha friss a fogyás akkor húzódhat a bőr, főleg 20 évesen.
Amit az 1-es ír az sem igaz, elég nehéz egyszerre fogyni és testet építeni.
Viszont most hogy lefogytál megteheted. Persze nem tudsz annyi izmot felépíteni hogy kitöltsön mindent viszont reménykedjünk abban hogy a bőröd elég elasztikus maradt még ahhoz hogy visszafeszesedjen.
Egy képet tudsz küldeni hogy hogy nézz ki?
Elég sok lógós bőr esetet láttam, kb. megtudom jósólni hogy milyen.
A hegek nem olyan undoritoak mint 20 kilonyi logo bor a hasadon. A hegeket legalabb nem kell hajtogatni.
Elsosorban edzes, es nem heti 2x20 perc. Valamint egeszseges kajalas. Aztan kb 1-2 ev alatt nagy eredmenynek kell latszodnia. Ha nem, akkor mutet.
Nagyon hirtelen fogytál sokat. Heti 0,5 kg az egészséges fogyás. Tehát 2 kg/hó, az 9 hónap alatt csak 18 kg lett volna az ideális. Pont ezért a bőröd nem tudta követni a fogyás mértékét..
Vannak bőr feszesítő krémek, ezeket mindenképpen érdemes lenne használnod. Szerencsére fiatal vagy, így könnyebben regenerálódsz. Viszont adj időt a testednek! Tehát legalább még egyszer 9 hónapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!