Próbáltátok a marhahúsos-rizses diétát? Sikerélmény
van-e?
Figyelt kérdés
A módszer (szigorú változat): naponta egyszer lehet enni egy tál rizst (max.250g) és ugyanennyi marhahúst paradicsommal.
Régen csináltam,olvastam róla, és olyan heti -5kg-ot ígér.
2010. szept. 3. 15:01
1/10 anonim válasza:
Én még nem hallottam róla, de az ilyen egyoldalú táplálkozás nem egészséges. Meg akkor már fehér rizs helyett egyél barna rizst, az még jobb, plusz nem értem a diéta alapját, hogy miért pont marhahús? Az sokkal inkább hizlal, mint a csirke vagy a pulyka .. :S Szóval ez szerintem elég zavaros.. egyszerűbb ha 2 naponta sportolsz 1,5 órát;)
2010. szept. 3. 15:13
2/10 anonim válasza:
Nem nagyon eszek marhahúst szóval...amúgy meg a diétákba nem inkább a csirkét és pulykát kéne beilleszteni?:)
Meg egyszer kajálni ilyen nagy mennyiséget.Elég szar lehet.
Ha már ezt kell enni akkor elosztanám 3 vagy 5felé,és úgy enném meg...mondjuk úgy se.Ha már hülye csodadiétákkal próbálkozol akkor valami jobbat próbálj ki.
2010. szept. 3. 15:34
3/10 anonim válasza:
Ahhhh a legjobb párosítás a világon :D tehetném életem végéig ezt enném XD
Csak nem 250g rizst hanem 1kg, és nem 250g marhát hanem 2kg :D
Amúgy nem rossz de több marhát egyél mint rizst és ne csak ennyit. Reggelizz is valamit és vacsorázz is. Reggelire mondjuk egy kis zab, vacsira meg zsírszegény túró. És ne heti -5kg legyen havi -5kg.
2010. szept. 3. 15:39
4/10 anonim válasza:
Az ilyen diéták sz*rt sem érnek, de ez nem az, amit akarsz hallani, viszont úgyis van elég más, aki helyesli a baromságot, úgyhogy én nem leszek +1
2010. szept. 3. 15:53
5/10 anonim válasza:
Szerintem ettől csak azért fogyna az ember, mert kevés kalóriát eszik (ha ez kevés, nem számoltam ki). Akkor ennyi erővel már másból is összeállhat az a kalóriamennyiség. Mondjuk ez a diéta nekem nagyon tetszene, ha napi 3szor ehetném ezt. :D
2010. szept. 3. 16:35
6/10 anonim válasza:
Ezer ilyen kérdést tesznek fel naponta...Nem lehet megérteni, hogy az ilyen nyomorék diétákkal tényleg fogysz, mert 10ed annyi kalóriát viszel be, de! egy életen át úgysem tudod tartani? Egy hét után már rá sem bírsz nézni erre a párosításra. Utána meg visszaszedsz mindent, ami lement. Nem beszélve arról, hogy iszonyatosan egyoldalú, egészségtelen. De te tudod...
2010. szept. 3. 17:21
7/10 anonim válasza:
Ha mellett zöldséget vitamint és ásványi anyagokat is beviszel akkor ez egy tökéletes diéta. Marhahúsban sok a kreatin így ideális ha mellett ormálisan edzel is. USA-ban a testépítők marha-krumpli kombót használnak amúgy. Marhafelsál az pl egy jó része.
Napi fél kg husi sztem alap, de számold ki, hogy a napi 2 g / testsúlykg megvan e. A szénhidrátot meg úgy lődd be, hogy jó legyen ez mindenkinél más. Heti 5 kg-ot lehet félreolvasta és heti 0.5 kg-ot írtak. :)
2010. szept. 8. 20:30
8/10 anonim válasza:
A fehérje legyen 2 g / testsúly kg. Ja és naponta 5-6 étkezés nem 1, mert akkor belassul az anyagcseréd és inkább hízni fogsz.
2010. szept. 8. 20:37
9/10 anonim válasza:
"ilyen egyoldalú táplálkozás nem egészséges"
Úgyis alkotóelemeire bontja szét a szervezet a táplállékot, igazából nem értem mi az, ami sokoldalú lenne ilyen szempontből. Igazán kíváncsi lennék milyen egy sokoldalú táplálkozás. :D
2010. szept. 8. 20:43
10/10 Manka68 válasza:
Szerintem nem a hússal van baj, hanem a rizzsel! Szénhidrát, kalória bomba!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!