Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi van ezzel az életmódváltási...

Mi van ezzel az életmódváltási divattal?

Figyelt kérdés

Gondoljatok azért bele: nem minden vendéglőben készitenek teljes kiörlésű spagettit, nem adnak a leveshez tk.-ű kenyeret, s még sok más. Ezenkivül a mindennapi életben is: lehet soknak van ideje, de pl.az orvosoknak olykor még 10 percük sincs, hogy leüljenek enni, éjszaka későn érnek haza: szerintetek a munkahelyen még nézik, hogy mit visznek be enni ? Hogy a szendvicsben sonka van-e vagy szalámi ?

Nem akarok leszólni senkit, de kicsit már idegesitőek ezek a " váltsunk életmódot " krónikák, amik elárasztják a gyakorit. Az élet salátájában ez az egész táplálkozás csak egy kis túródarab, ha értitek a hasonlatot.

Nektek mi a véleményetek ?

2010. szept. 3. 08:30
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

13:13- Tökéletesen egyetértek. Viszont fő a mértékletesség, egyből nem kell senkit sem csak zöldségre,gyümölcsre és húsokra fogni, mert az úgysem fog menni.De gondolom ebben is egyetértünk. Viszont ez az egyik része a dolognak, a másik viszont az az, hogy nem csak elhizott emberek irnak ide, hanem normál súlyú emberek is. Direkt leirják, hogy csak súlyt akarnak tartani és akkoris mindig van legalább 2-3 aki beleköt vagy a virslibe, vagy a palacsintába vagy bármi másba. És ez azért nem olyan ritka eset,mert sokan odairják az arányaikat is, pl."48 kg/170 cm",de persze fogyni akar és akkor mindenki úgy tesz,mintha tényleg egy túlsúlyosnak adnának ötleteket. Pedig ha már a kérdezőnek nem esik le, akkor legalább a válaszolók legyenek okosak és ne azt irják, hogy " sovány vagy ", hanem pótolják ki finoman a menüt ( már általában elég szegénykes az ilyenek étrendje ) és ennyi.

Szóval ez szerintem sokkal okosabb lenne és mégis nagyon ritkán látok ilyen válaszokat.

2010. szept. 3. 13:24
 32/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem teljesen így van. Pont szerintem a válaszadók többsége azt írja ilyen esetekben, hogy nem kell fogyni, meg hova fogysz? stb. . Kivételek mindig lesznek, akik támogatják az ilyesmit vagy mindenbe belekötnek. Azokkal nem kell foglalkozni. De eleve ott kezdődik a dolog, hogy ha nekem fontos dolgokban van szükségem tanácsokra, nem egy fórumon kérdezgetek, hanem elmegyek szakemberhez vagy utánanézek hiteles forrásokból.
2010. szept. 3. 13:32
 33/38 A kérdező kommentje:
13:32- Ez intelligens elmére vall, már amit a fórumokról és a saját problémákról irtál.
2010. szept. 3. 13:34
 34/38 anonim ***** válasza:

*Pedig ha már a kérdezőnek nem esik le, akkor legalább a válaszolók legyenek okosak

Sajnos legtöbben el sem olvassák rendesen a kérdést. Megnézik, hogy fogyitopik, fogyni akar... haljon éhen.

(VAGY nagyon sok a funkcionális analfabéta - ez azt jelenti, hogy tud olvasni, de nem érti meg, mit olvas. De remélem, inkább oda nem figyelésről van szó. Csak sajnos így sokszor adnak félrevezető tanácsokat.)

2010. szept. 3. 13:39
 35/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el én se az összes hsz-t de azért válaszolnék. :)

Nekem az életmódváltás abban nyilvánult meg, hogy: 15 és 17 éves korom között ettem mindent ami a szemem elé került (6 hamburger simán lecsúszott) a tornaórákat meg széles ívben elkerültem. A mozgás fogalma kimerítette nálam a sétát. Nos ennek meg lett a következménye, szépen 90kg-ra híztam, ámbár ez nem zavart, azt hittem mily sexy vagyok. Aztán egyszer 18 évesen megláttam magam a tükörbe, és úgy istenigazából megnéztem a látványt. Háát...asszem akkor nyílt fel a szemem. Akkor és ott eldöntöttem, hogy márpedig én csinos leszek a fehér (szalagavató) ruhámban. És szépen reggelente felkeltem 1órával korábban tornázni, a suliba csak 1 szendvicset később salátát v joghurtot vittem, lemondtam az édességről, és sokkal kevesebbet ettem mint azelőtt. Ez nem azt jelenti, hogy csak zöldség-gyümölcs-grillezett hús, hanem megválogattam mit eszek. Hál istennek a családom értékelte, mert pl: a csirkének én csak a mellét eszem meg, és ha csirke van ebédre nem erőltetik rám a combot vagy szárnyat, hanem kapok mellet. Tehát a mai napig eszek mindent. Elfogadom a sütit (itthon édesítővel csináljuk) a vendégségbe, eszem fehér kenyeret reggel, sőt (szentségtörés), de ritkán a MEkibe is betévedek. A rendszeres pilates és az odafigyelt étkezés miatt jelenleg 58-60 kg a súlyom a 176 cm-hez.

2010. szept. 3. 15:04
 36/38 anonim ***** válasza:
Utolsó! GRATULÁLOK, EZ teljesítmény! Ritka az ilyen elszánt, kitartó ember, mint te!
2010. szept. 3. 22:41
 37/38 anonim ***** válasza:
Szia! A legtöbben lírták már,hogy mi a helyes életmód. Én mondok neked vmit,hülyével veszekedni hülyeség.Aki olyan értelmetlen,hogy koplalni akar,az majd a saját kárán megtanulja,hogy rosszul csinálta,ha nem ,akkor meg jön ide,h miért lóg a bőrőm,miért látszom még mindig kövérnek,amikor lefogytam xy kilót..Aki megfogadja a tanácsod,annak örülj,aki nem az meg hülye és kész.
2010. szept. 4. 00:02
 38/38 anonim ***** válasza:

22:41 a 15:04-es vagyok:

Az ilyen kedves mondatok miatt van kitartásom akkor, amikor a leginkább feladnám. :) Köszönöm!

2010. szept. 4. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!