Mi van ezzel az életmódváltási divattal?
Gondoljatok azért bele: nem minden vendéglőben készitenek teljes kiörlésű spagettit, nem adnak a leveshez tk.-ű kenyeret, s még sok más. Ezenkivül a mindennapi életben is: lehet soknak van ideje, de pl.az orvosoknak olykor még 10 percük sincs, hogy leüljenek enni, éjszaka későn érnek haza: szerintetek a munkahelyen még nézik, hogy mit visznek be enni ? Hogy a szendvicsben sonka van-e vagy szalámi ?
Nem akarok leszólni senkit, de kicsit már idegesitőek ezek a " váltsunk életmódot " krónikák, amik elárasztják a gyakorit. Az élet salátájában ez az egész táplálkozás csak egy kis túródarab, ha értitek a hasonlatot.
Nektek mi a véleményetek ?
13:13- Tökéletesen egyetértek. Viszont fő a mértékletesség, egyből nem kell senkit sem csak zöldségre,gyümölcsre és húsokra fogni, mert az úgysem fog menni.De gondolom ebben is egyetértünk. Viszont ez az egyik része a dolognak, a másik viszont az az, hogy nem csak elhizott emberek irnak ide, hanem normál súlyú emberek is. Direkt leirják, hogy csak súlyt akarnak tartani és akkoris mindig van legalább 2-3 aki beleköt vagy a virslibe, vagy a palacsintába vagy bármi másba. És ez azért nem olyan ritka eset,mert sokan odairják az arányaikat is, pl."48 kg/170 cm",de persze fogyni akar és akkor mindenki úgy tesz,mintha tényleg egy túlsúlyosnak adnának ötleteket. Pedig ha már a kérdezőnek nem esik le, akkor legalább a válaszolók legyenek okosak és ne azt irják, hogy " sovány vagy ", hanem pótolják ki finoman a menüt ( már általában elég szegénykes az ilyenek étrendje ) és ennyi.
Szóval ez szerintem sokkal okosabb lenne és mégis nagyon ritkán látok ilyen válaszokat.
*Pedig ha már a kérdezőnek nem esik le, akkor legalább a válaszolók legyenek okosak
Sajnos legtöbben el sem olvassák rendesen a kérdést. Megnézik, hogy fogyitopik, fogyni akar... haljon éhen.
(VAGY nagyon sok a funkcionális analfabéta - ez azt jelenti, hogy tud olvasni, de nem érti meg, mit olvas. De remélem, inkább oda nem figyelésről van szó. Csak sajnos így sokszor adnak félrevezető tanácsokat.)
Nem olvastam el én se az összes hsz-t de azért válaszolnék. :)
Nekem az életmódváltás abban nyilvánult meg, hogy: 15 és 17 éves korom között ettem mindent ami a szemem elé került (6 hamburger simán lecsúszott) a tornaórákat meg széles ívben elkerültem. A mozgás fogalma kimerítette nálam a sétát. Nos ennek meg lett a következménye, szépen 90kg-ra híztam, ámbár ez nem zavart, azt hittem mily sexy vagyok. Aztán egyszer 18 évesen megláttam magam a tükörbe, és úgy istenigazából megnéztem a látványt. Háát...asszem akkor nyílt fel a szemem. Akkor és ott eldöntöttem, hogy márpedig én csinos leszek a fehér (szalagavató) ruhámban. És szépen reggelente felkeltem 1órával korábban tornázni, a suliba csak 1 szendvicset később salátát v joghurtot vittem, lemondtam az édességről, és sokkal kevesebbet ettem mint azelőtt. Ez nem azt jelenti, hogy csak zöldség-gyümölcs-grillezett hús, hanem megválogattam mit eszek. Hál istennek a családom értékelte, mert pl: a csirkének én csak a mellét eszem meg, és ha csirke van ebédre nem erőltetik rám a combot vagy szárnyat, hanem kapok mellet. Tehát a mai napig eszek mindent. Elfogadom a sütit (itthon édesítővel csináljuk) a vendégségbe, eszem fehér kenyeret reggel, sőt (szentségtörés), de ritkán a MEkibe is betévedek. A rendszeres pilates és az odafigyelt étkezés miatt jelenleg 58-60 kg a súlyom a 176 cm-hez.
22:41 a 15:04-es vagyok:
Az ilyen kedves mondatok miatt van kitartásom akkor, amikor a leginkább feladnám. :) Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!