Mi van ezzel az életmódváltási divattal?
Gondoljatok azért bele: nem minden vendéglőben készitenek teljes kiörlésű spagettit, nem adnak a leveshez tk.-ű kenyeret, s még sok más. Ezenkivül a mindennapi életben is: lehet soknak van ideje, de pl.az orvosoknak olykor még 10 percük sincs, hogy leüljenek enni, éjszaka későn érnek haza: szerintetek a munkahelyen még nézik, hogy mit visznek be enni ? Hogy a szendvicsben sonka van-e vagy szalámi ?
Nem akarok leszólni senkit, de kicsit már idegesitőek ezek a " váltsunk életmódot " krónikák, amik elárasztják a gyakorit. Az élet salátájában ez az egész táplálkozás csak egy kis túródarab, ha értitek a hasonlatot.
Nektek mi a véleményetek ?
08:43- Köszönöm a kimeritő választ,de 2 pontban félreértettél: az első az,hogy nem azt mondtam,hogy a munkahelyt érdekli,hanem magát az embert.Mikor azt sem tudod hova rohanjál,este szinte holtan esel az ágyba akkor szerintem senki se filózik,hogy sima liszt vagy tk.-ű liszt.
A második dolog:egy orvos nem 8 órát dolgozik,ismerek olyat,aki 14-et dolgozik ;)
08:55- Végülis értékelem,hogy ezt leirtad,engem csak azok idegesitenek,akik ha ide valaki leirja a napi menüjét és benne szerepel például valamilyen laskaféleség akkor egyből rávágják,hogy "de remélem tk.-ű volt?!!" vagy ha valaki nem ir olyan sokmindent,mert például egész nap nem volt ideje enni és este bekapott egy főtt krumplit rántotthússal akkor arra is egyből rávágják,hogy "csak életmóddal lehet elérni amit akarsz!Ez túl zsiros volt és nem jó estére!",szóval olyan,mintha a hupikék törpikék országában élnénk és más dolgunk sem lenne naponta, csak enni a berögződött órákban.
Át se suhan a fejükbe,hogy talán ahoz képest, hogy 2 almánál valaki nem evett többet estig,ahoz képest az a tál szalmakrumpli az egy semmi,de ez már túl sok lenne,hogy valaki elgondolkodjon rajta.
Napi 8 óra meló+egyetem mellett is tudtam életmódot váltani.
Reggel 1 óra alatt megcsinálom magamnak egész napra a kaját, beteszem dobozokba és azt eszem.
Reggel 5-kor kelek és fél7-ig sportolok.
Lehet ezt, csak akarni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!