Mennyi az a súly a 172 cm-hez amivel még nem leszek kórosan sovány?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 08:41
1/5 anonim válasza:
55 kg. Azzal 18,6 a BMI, az még éppen normál, alatta esnél a sovány kategóriába.
Szoktak lenni a soványságon belül különböző felosztások, hogy mitől kezdve kórosan sovány. Azt ne akard megközelíteni, mert könnyen lehet, hogy nálad már a kórosan sovány kategória előtt jelentkeznének súlyos egészségi problémák.
Ha a normál súly alsó határával nem vagy elégedett, akkor pszichológus segítségét kéne kérni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem 57-58 kg alá ilyen magassággal nem érdemes menni. De ne, ne ez legyen a célod. Szóval ne az legyen a célod, hogy még pont ne legyél kórosan sovány. 172 centihez a 60-70 kg is simán okés, nem kell emiatt lemenned 55 kilóra, hogy sovány legyél, de még éppen ne kórosan sovány.
3/5 anonim válasza:
Jól írja a hármas.
Én igyanilyen magas vagyok, 58-59 kg körül tetszettem magamnak legjobban, alatta már én is azt mondtam hogy ez már gebe.
Férjem 60-61 kg körül mondta, hogy ez a legjobb.
4/5 anonim válasza:
Kb 65 kg lenne az ideális (58-59-től), 53 alatt már kórosan sovány kategória.
5/5 anonim válasza:
Arra is gondolni kell, hogy bármikor adódhat egy komolyabb betegség, baleset, műtét. Ha rögtön az elején átcsusszansz a kórosan sovány kategóriába, azzal jelentősen rontod a gyógyulási esélyeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!