Tarthatok egy kb. egynapos böjtöt, ha délben nagyon sokat ettem?
Én is csináltam ezt egy ideig, érzelmi alapon telezabáltam magam, aztán vagy elégettem azzal, hogy lefutottam egy félmaratont, vagy úsztam 2.5 órát, vagy nem ettem másnap (na hagyon sokat zabáltam, még harmadnap se), vagy csípős dolgokkal, esetleg szűzteával megf*sattam magam.
Később jöttek a hashajtók, még később rájöttem, hogy egyszerűbb, ha azon melegében kihányom az egészet, sőt, lehet utána folytatni az evést, mint a rómaiak a lakomáikon.
NEM az időszakos böjttel van a baj, hanem az érzelmi evés részével, persze ha egyszeri alkalom, akkor nem para, de ezekkel a kompenzáló magatartásformákkal csak óvatosan, legjobb az lenne, ha találnál valami más, egészségesebb módszert arra, hogy boldoggá tedd magad. Megenni egy átlag felnőtt nő napi adagját max. addig tölt el elégedettséggel, amíg eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!