8 kg-t hogy adjak le?
Figyelt kérdés
Nem sportolok, maxmimum futni tudnék. (piszkos anyagiak)
Átlagos testalkat vagyok, csak sokat ettem az utóbbi hónapokban és felhíztam 8 kg-t és szeretném leadni. Ha kevesebbet eszem, az elég, vagy mi mást csináljak?
Ezek mellett az éhségérzet hogy szüntethető meg? Nem evésre gondolok, mert akkor hízni fogok. Igyak sokat, vagy szopogassak cukorkát?
A segítő válaszokat köszönöm!
2021. okt. 12. 19:04
1/6 anonim válasza:
Napi ötször evés, ilyenkor nem sokat és kevés kalóriát pl:hús,rizs, sok zöldség gyümölcs ne egyél tésztát gyorskaját, kenyér mehet módjával szerintem mert pl egy zsemle 164 kcal de igazából csokival is
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, almára meg yoghurtra gondoltam én is :)
2021. okt. 12. 20:55
3/6 anonim válasza:
Azért a korodat, a nemedet, a magasságodat, és a súlyodat sem ártana tudni, mert így nehéz okosnak lenni.
4/6 anonim válasza:
Futócipőn kívül nem költök sportra és az elmúlt 10 évben átlagosan napi 90 percet edzettem. Könnyű az anyagiakra fogni.....
5/6 A kérdező kommentje:
Mit edzettél négyes?
2021. okt. 12. 21:49
6/6 anonim válasza:
Nem muszáj futni se, szimplán gyalogolni is elég. De ha van biciklid, akkor biciklizés is oké. De tényleg, a szimpla gyaloglás is tök okés, a lényeg, hogy mozogj. Elég ha kevesebbet eszel. De a lényeg az, hogy kalóriadeficitben legyél (többet égess el, mint amit beviszel), akkor fogsz fogyni. Most az, hogy ezt kalóriaszámlálás nélkül eltudod-e érni, az jó kérdés. Van, aki szimplán próbál kevesebbet enni, és kalóriaszámlálás nélkül is sikerül neki fogynia, de van, akinek szüksége van a kalóriaszámlálásra. Amúgy meg az éhségérzetre igen, próbálj többet inni, illetve próbálj napi 5x enni (3 fő étkezés, 2 étkezéskor csak egy kis apróság), lehet, hogy akkor jobb az éhségérzet. De próbáld meg jobban lefoglalni magad, lehet azért akarsz enni, mert unatkozol, nincs lefoglalva az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!