Nem vagyok benne biztos, de ez így jó?
ma reggelire ettem: egy tál zabpelyhet és tejeskávét ittam mellé.
ebédre: egy(nagy)tál makaróni( kb. 1000 kcalnak számoltam)
vacsira: meg egy barack.
nem fogyózom! :D
Szerintem ez egy nagy szar. Kevés és egészségtelen.
Reggeli: elmegy, de én normálisan reggeliznék: teljes kiörl. kenyér, sonka, sajt, egy halom zöldség.
Ebéd: a nagy tál helyett legyen normál adag, és mi van a tésztán? Remélem, valami fehérje. (A tésztát akkor sem szabad túlzásba vinni, ha nem kell fogynod, jobb a rizs meg a zöldköret.)
Vacsora: minimum egy nagy adag saláta hússal, tojással, sonkával, vagy virslivel. Esetleg sajttal.
A barackot edd meg tízóraira vagy uzsonnára, de ne csak 1 darabot.
"Hús, hús, hús"
Lenin is megmondta!
Vitamin szegeny az etrended!
A reggeli ilyenkor osszel, l sz. kenyer, sajt, tojas, melle hagyma, v. paradicsom, v. zoldseg, nem kell "egy halom, mert nem vagy Te mezei nyul!
Ebedre: Zoldsegleves, makaroni /tanyer/ a talat felejsd el!
Vacsora: sutoben sult tok! Nagyon finom es egeszseges!
Barmit ehetsz vacsorara, meg grill csirket is, de az nagyon fontos, hogy masnap reggel fogyassz el egy zoldseg
vagy gyumolcs levet, ami kimossa a szervezetedbol az elozo esti zsiradekot.
Nagyon jo a s.repa, szolo stb., vagy pedig 1 csesze csalan tea, de ezeket az italokat feltetlen ehgyomorra id meg, aztan 20 percig ne egyel es ne igyal.
Mindent lehet enni, de megkell tanulni, hogy mit es mikor es hogyan?
Jo etvagyat?
köszönöm mindenkinek :)
amúgy reggelire ettem még 1 db. túrósgombócot+a maradék prézlit ez maradt tegnapról..
+ ettem 2db csokis perecet(kb. 1db akkora mint egy pöttyös pont2)és az első válaszolónak üzenem h darálthús volt rajta+paradicsomszósz! :)
és mit ajánlanátok inkább? vacsorára 1 paradcsom vagy egy nektarin?
A sem mindegy, hogy mikor vacsorázol, de gyümölcsöt inkább napközben egyél, a főétkezések között. Vacsorára könnyű salátát vagy levest készíts.
A kávé (gondolom cukorral), csokis perec, túrógombóc hirtelen felnyomta a vércukorszinted, érthető, hogy ebédre egy nagy tállal ettél (ráadásul makarónit, ami szintén a vércukorszintedet liftezteti). Sült vagy grillezett hús, hal, rántott gomba, rántott sajt + zöldségek nyersen vagy párolva - kevésbé terhelik meg a szervezeted, lassan viszik fel a vércukrod, később éhezel meg. Ez akkor is fontos, ha nem fogyózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!