Naponta ötször enni nem jobb, mint a napi 3x étkezés! Mit szóltok ehez?
Különben én is napi 3x-i étkezéssel fogytam le és sokkal jobb volt, mint szinte minden 2. órában kajálni
Szénhidrát alatt természetesen a következőket kell érteni:
- barna rizs
- zab
- árpa
- puffasztott rizs
Abból kifolyólag hogy 2005 óta Norbi update-et követtem, megszabadultam 30 kilótól és 5 év alatt jól be is rögzültek az ételekhez tartozó kódok. Arról nem is beszélve, hogy 5 éve cukrot és finomlisztet egyáltalán nem, teljes kiőrlésű lisztet is csak nagyon elvétve fogyasztok. Jól lehet kombinálni a warrior diet-tel!!
Ott van az is, hogy a finomliszt és az össze túlfinomított dolog előállítása drágább, mint mondjuk egy teljese kiőrlésű liszté, mégis azt zabálja mindenki és halnak meg rengetegen, az egészséges ételek meg drágák.
Az pedig hogy egy testépítő napi 5-ször eszik, teljesene rendben van. Mivel mindenki az ismert céljai és igényei szerint táplálkozik. Ha úgy akarsz kinézni mint egy testépítő, akkor szükséges úgy is enned.
Ha viszont rendkívül alacsony testzsír mellett egy normális ám rendkívül erős testet akarsz, akkor a kettlebell és warrior diet tökéletesen megfelel.
A kérdezőnek pedig:
15 évesen azért figyelj oda hogy miket eszel. Bátran követheted az életmódot, de ne csak lefogyni akarj.
Az életmód alapjait amit követsz, azokat tedd magadévá, hidd el hogy ez neked jó, fedezd fel az összes jótékony hatását és ÉLJ ÚGY!!! Élvezd hogy mozogsz, élvezd hogy tudatos "vadászként" megválogatod hogy mivel táplálod a tested és ne "dögevő" legyél, aki a szart eszi, mert most csak ez és ez a kisbolt van itt, meg mert elhitetik veled hogy az olcsó az jó is. Tudatosan táplálkozni az megegyezik azzal is, hogy tiszteled önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!