Ez nagyon durva csalónapnak számított?
Figyelt kérdés
Reggelire ettem pár jó reggelt kekszet, tonhalat teljeskiorlesu kenyérrel és fokhagymás tejfölös martogatossal. Ebédre ettem egy fokhagyma krémlevest (knorr zacskós) és párolt zöldséget. Majd vacsorára egy vaníliás pudingot, egy banánt, tonhalat teljeskiorlesu kenyérrel és készítettem egy nagy adag mezes teát.
Körülbelül 2300kcal volt ez összesen.
2021. szept. 20. 18:05
1/9 anonim válasza:
Nem számoltad el? Mennyiséget nem írtál, de inkább túl kevésnek tűnik. Főleg az ebédnél az üres párolt zöldség.
2/9 A kérdező kommentje:
Jaj kihagytam egy magnum jégkrémet.
2021. szept. 20. 18:12
3/9 anonim válasza:
Ez nem sok.Nem mekiztél,nem burger kingeztél akkor mi a baj?Az a bezabálás nem ez
Egészséges dolgokat ettél,ebból baj nem lehet
Max pár dkg esetleg feljön de még azt is kétlem
Egy edzés és el is felejtheted a "nagy csalásod"
4/9 anonim válasza:
Egy db Magnumtól aztán semmi bajod nem lesz
5/9 anonim válasza:
Attól függ mennyi a súlyod és a magasságod, és hogy átlagban mennyit eszel. Mert érted, nyilván ha amúgy 2000 kalóriát eszel, akkor ez alig több annál. Viszont ha mondjuk 1500-at, akkor se olyan durva ez a 2300.
6/9 anonim válasza:
Nem komoly. Én diéta során sosem szoktam az élvezeti termékeket megvonni. Amiket írtál, olyasmik minden naposak nálam. Egy dologra kell figyelni, hogy ne csússz ki nagyon a kalória keretedből. Akkor nem lesz baj.
7/9 anonim válasza:
Hagyd a kalóriakeretednek 20%-át meg szemét kajának mindennap. A fehérje minden esetben legyen meg a a 80%-ban, a maradék 20-ban egyél azt amit akarsz. Így egészséges és sokkal tarhatóbb az egész. És nyugi fogyni fogsz, ha megvan a deficit.
8/9 anonim válasza:
Nekem az jutott eszembe, hogy ha ez neked sok, akkor amikor nem tartasz csalónapot mennyit eszel? Mert ezzel semmi gond nincs, de ha emellett te csak napi 500 kalóriàt eszel (csak mondtam egy szàmot) abból már lehetnek gondok.
9/9 anonim válasza:
Ez 1000 sem volt, max 1200. Hová koplalsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!