180 cm magas lánynak 72 kiló sok? Mennyi lenne az ideális, amivel már nem nézek ki ducinak ill. nagydarabnak? 18/l
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 20:40
11/17 anonim válasza:
10. Ne irigykedj, kertitörpe
12/17 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele, csak kicsit hülye a kérdése. Kicsi soha nem lesz. Pont ideális a súlya. 188 centis kerti (szóköz) törpét még nem láttam, de legalább első vagyok ebben.:D
13/17 anonim válasza:
12. Akkor szimplàn csak nagyon gyerekes vagy. Most komolyan? Beszólni valakinek hogy " colos" , ez annyira óvodás dolog.
Nem mellesleg Attól hogy valaki magas , még nem nagydarab, csak ha kövér is.
14/17 anonim válasza:
Nem bántás, tény. Talán magadra vetted?
15/17 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz jó a súlyod,de szerintem olyan 60-65 kg-val lennél kifejezetten vékony.
Én is magasabb lány vagyok,és ennek az az átka,hogy a normális testsúllyal is nagydarabnak tud hatni az ember.Egy alacsony lányon még 5 kg felesleg sem hat soknak.Tehát egy 160 cm-s lány nézhet ki jól 60 kg-val is,egy 180 cm -s viszont már nem szép 80 kg-val.
16/17 anonim válasza:
Pont ideális. Sportolás mellett a 80-82 kg is teljesen jó.
17/17 anonim válasza:
180 centihez a 70kg környéke teljesen okés. Nem bírom a piszkafákat bocsánat.
Pár kiló ide vagy oda, nem számít semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!