Milyen alacsony kalorias kaja a kedvencetek?
Olyanra gondolok ami finom de minimalis kaloria van benne, amivel at lehet veszelni ha az ember enne valamit, de mar nem nagyon fer bele a napi kaloria keretbe.
Az enyem:
Habba verek tojasfeherjet es hozzakeverek cukormentes kakaot vagy fahejat meg pici vanilia aromat.
Tojasfeherje 14 kcal/db
Elvileg sutni is lehet sutoben habcsoknak, de eddig mindig megettem mielott megsuthettem volna :D
Túróba null kalóriás édesítő és egy kis fagyasztott/kiolvasztott piros gyümölcs keverék, ez szépen megszínezi, ízt is ad neki.
A másik: cottage cheese zöldségekkel.
Hát ha kimondottan édességre gondolunk, én édesítős kakaót, pudingot szoktam enni vagy esetleg fagyit, a gyümi fagyi nem vészes kalóriában....
De én pl nagyon szeretem a cukkinit, és lisztes vízben megforgatva olajban szoktam kisütni, ropogós lesz mint a chips, frissen isteni és remekül lehet vele fogyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!