Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen alacsony kalorias kaja...

Milyen alacsony kalorias kaja a kedvencetek?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok ami finom de minimalis kaloria van benne, amivel at lehet veszelni ha az ember enne valamit, de mar nem nagyon fer bele a napi kaloria keretbe.

Az enyem:

Habba verek tojasfeherjet es hozzakeverek cukormentes kakaot vagy fahejat meg pici vanilia aromat.

Tojasfeherje 14 kcal/db

Elvileg sutni is lehet sutoben habcsoknak, de eddig mindig megettem mielott megsuthettem volna :D

2021. szept. 6. 18:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja es gondolom a felvereskor keletkezo levego buborekoktok el is tom 2-3 tojasfeherjebol keszitett hab, nem is gondoltam volna.
2021. szept. 6. 18:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sovány sonka.
2021. szept. 6. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Túró, sovány sonka, sovány sajt.
2021. szept. 6. 20:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszi! :)) johetnek még!
2021. szept. 6. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Túróba null kalóriás édesítő és egy kis fagyasztott/kiolvasztott piros gyümölcs keverék, ez szépen megszínezi, ízt is ad neki.

A másik: cottage cheese zöldségekkel.

2021. szept. 6. 20:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Juuuj van is cottage cheesem itthon!!
2021. szept. 6. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kefir vagy natúr joghurt + bármilyen gyümölcs
2021. szept. 6. 20:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezek is jok. Igazabol akarmilyen “nem kielegitonek” tunnek ezek a nem dietazoknak, en nagyon megszerettem az ilyen kajakat.
2021. szept. 6. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:
17%

Hát ha kimondottan édességre gondolunk, én édesítős kakaót, pudingot szoktam enni vagy esetleg fagyit, a gyümi fagyi nem vészes kalóriában....

De én pl nagyon szeretem a cukkinit, és lisztes vízben megforgatva olajban szoktam kisütni, ropogós lesz mint a chips, frissen isteni és remekül lehet vele fogyni...

2021. szept. 6. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem édesség, de én heinz babkonzervet szoktam enni. Az egészben kb 320 kalória van, és kb. a felénél nekem elég szokott lenni.
2021. szept. 7. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!