Kezdi még valaki a fogyókúrát szeptembertől?
én 61 vagyok, 50 szeretnék lenni, nem tudom, mit csináljak :S
Sportolok, de lehet kéne még valami.
15/l, én is :D
Most vagyok 65 és 56 kg a cél :)
17/l
Hát. Én már leadtam 7kg-t, de még szeretnék olyan 7-et még. 65 vagyok, és 58 jó lenne. Meg egy kis izmot is felszedni.:)
Csak most így az utsó heteket elengedtem, de szeptembertől újra neki kéne látni. Folytatni kell, mert még nagyon nem vagyok elégedett. Itt a sok formásabb ismerőssel kicsit már kellemetlenebb kezd lenni.
Szió! :)
Én 165/65, és 18L... Karácsonyig szeretnék 10-15 kilót leadni, egy 1200 kcal-ás diétával + napi rendszerességgel konditerem.... remélem sikerlül!! Mindenkinek nagy kitartást kívánok!!! :)
Üdv!!:)
Én! :)
Minimum 13 kg-t szeretnék leadni :D 72 kg vagyok, 60 alá akarok lemenni [tehát legalább 59 kg], de legjobban annak örülnék, ha 53-57 kg körül lehetnék. Persze, idő kell, nem akarom elsietni. És nem fogok abba a hibába beleesni, ami miatt meghíztam.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!