Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez csak nálam van így?

Ez csak nálam van így?

Figyelt kérdés

Adott egy cheat day,amikor nyilván csak mértékkel "csalnék" felbontok egy csomag chipset. Eszek belőle kicsit,és már leállnék,de nem tudom abbahagyni,majd mikor már csak a harmada van meg úgy vagyok vele hogy azt a kicsit minek rakjam már el,és megeszem mind😅

(Mielőtt kérdőrevonnátok a cheat day miatt én nem fogyókúrázom,hanem már rég életmódot váltottam hosszútávra /vagyis remélhetőleg örökre/ csak hát az ez egy buktató áll fennt.)

2021. szept. 1. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet a boltban kisebb chipseket is venni, mindig csak 1 legyen otthon, ha abból megeszel egy egészet az nem olyan eszméletlenül sok.
2021. szept. 1. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Amikor leírod, hogy cheat day, akkor az olyan kúl!
2021. szept. 1. 22:36
 3/10 A kérdező kommentje:

#2 Mert nagyon nem mindegy hogy írom le igaz?🙃

Megértetted?-Megértetted!

Innentől kezdve további probléma?🤗

2021. szept. 1. 22:39
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
A chipsek már csak ilyenek, eteti itself. Nincs benned elég willpower hogy letedd, gyenge vagy, ez van. Fuck yeah
2021. szept. 1. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak nálad van ez így, mivel ezt így akarják hogy történjen. Telenyomják nátrium-glutamáttal (ízfokozó) ezért nembirsz leálni és sóvárogsz utána újra meg újra.
2021. szept. 1. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te vagy igy ezzel. Ezekkel tenyleg nem lehet leallni. En is valami kisebb zacskoval vennem vagy en pl “kielegultem” sultkrumpli helyett zeller hasabbal es valami helyettesito kene a chipsnek is esetleg. De tenyleg nem csak te vagy igy ezzel, nyugi :)
2021. szept. 2. 01:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyedi eset nyugi. Nálam a havi 1 csalónapon alap tétel a csipsz, meg se próbálok pár darabot enni, mert minek? Havi egyszer igazán belefér. (én szintén életmódot váltottam most már 2,5 éve.)
2021. szept. 2. 01:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
tényleg az a legjobb, ha csak 1 csomag van otthon
2021. szept. 2. 07:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, bár meg se próbálok csak keveset enni belőle. Vagy kis zacskót veszek, ahogy feljebb is írták, vagy egészségesebb alternatívát választok, pl zöldség chipset. Néha simán belefér.
2021. szept. 2. 08:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam kimondottan csalónapokat tartani, de mikor eszek chipset, akkor előre pontosan kimérem az adagot, aztán visszaviszem a chipses dobozt a helyére. Pont azért, mert még akkor is, ha egy nap lazábban nézem a kalóriákat, hagyok magamnak pár száz kalória pluszt, akkor is, ha nem mérem le előre az adagot, akkor nagyon gyorsan képes vagyok megenni az egész chipses zacskót. Ha pedig kimérem előre grammban az adagot, és beviszem a kalóriaszámláló appomba, akkor pedig már úgyse fogok még venni a chipsből, csak az adagomat eszem meg. Viszont ha a chipses zacskóból ennék közvetlenül, akkor valószínűleg az egészet zacskónyit megenném. :D
2021. szept. 2. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!