Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljam meg, hogy ma ne...

Hogyan álljam meg, hogy ma ne kajáljak be?

Figyelt kérdés
Holnaptól kezdem a fogyókúrát, de előtte mindig úgy érzem, hogy van egy szabad napom és akkor ma akármennyit ehetek. Reggelre keksz volt lekvárral és vajjal, ebédre zöldségleves, de estére hazajön apum és akkor mindig megkérdi, hogy vigyen-e el valahova enni. És engem nagyon húz a pizza vagy egy jó túrós palacsinta vagy akár a meki is, mivel holnaptól úgyis kezdődik a fogyózás. Mit tegyek ? Jó, ha engedek ma a csábitásnak vagy ne tegyem ? S ha nem akkor hogyan álljam meg ? 15/L
2010. aug. 30. 14:48
 1/5 anonim válasza:
Önuralom!
2010. aug. 30. 14:52
 2/5 anonim válasza:

igyál sok vizet;)..lehet bubis,vagy citrom leves:)..én is fogyózok már 3hete:D..le is adtam 6kelót:D...annyi h csak ebédeltem,simán kibírtam:)..szval sok folyadék,és ha éhes vagy akkor igyál elötte.Telítetséget okoz és így nem leszel éhes:)hja és 6után ne egyél semmit:)

Mennyit kell leadnod?

Hol laksz am?:)

F/17

2010. aug. 30. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Evés előtt igyál sok folyadékot,lehetőleg ásványvizet.Ez nagyon eltelíti azembert és nem leszel éhes.Nekem a Pu erh tea kapsuzula is segített.Egyrészt nagyon lecsökkentette az éhségérzetemet, illetve az anagcserémetis fokozta és nagyon gyorsan tudtam vele fogyni.
2010. aug. 30. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy hogy nem kell megállni.Csak ne ilyeneket egyél,mint amiket írtál.Egyél húst zöldséggel,tojást,túrót.Másképp nem is lehet tartósan.
2010. aug. 31. 02:05
 5/5 anonim válasza:
Szerintem fő a fokozatosság. Ne egyik napról a másikra akarj átállni, mert így csak a halasztgatás lesz belőle. "majd holnap elkezdem inkább..." Azt is fontos szem előtt tartani, hogy mindig a tiltott kaják a legcsábítóbbak. Ne rakj semmit tiltólistára, amit nagyon szeretsz, de a hízlalóbbakból csak mértékkel/keveset egyél, vagy tornázd le, ha elvetetted a sulykot. Így utána nem lesz bűntudatod, és folytathatod ott, ahol abbahagytad :)
2010. aug. 31. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!