2 napon át zabáltam. Nagyon szörnyű, legközelebb hogy álljam meg?
Péntek-szombat nálam van barátom, ilyenkor kb elborul az agyam, semmi önkontroll nincs bennem..
Ebédre fél kg hortobágyi húsos palacsinta, du. 5 körül kb fél kg péksüti, 1 liter narancslé (500 kcal, 111 g ch), este 11-kor 100 g chips... :S
Ma meg ettem egy csomó édességet, csokit..
Szörnyű, ilyenkor olyan rosszul érzem magam... De nem bírom megállni....
Nekem is ez volt az utóbbi két napban sajnos... :( Tegnap csokiztam, ma ettem sütit meg tésztát is... Nálam azért nehéz a hétvége téma, mert ilyenkor apunál vagyok, és addig nem enged el az asztaltól amíg meg nem eszem ami előttem van, még az édességet is! Szerencsére csak két hetente kell ezt megélnem.
Anyukámat nem érdekli, hogy amúgy mit eszek, szóval akkor simán tudom tartani a 800 kcalt.
De most olyan bűntudatom van, és rosszul vagyok magamtól.
Én most kávézok, háromnegyed óra múlva 1 óra Rubint Réka torna, utána 45 perc futás, kis pihi, majd még egy fél óra mozgás. Te is dolgozd le! Hashajtónak meg hánytatásnak nincs semmi értelme, azt ne csináld!!
Holnap pedig gyümölcs nap.
Előző vagyok.
Ja és chips helyett vegyél alma chipset, az nem olyan vészes.
Sose eszek chipset, de várnunk kellett 1 órát a buszra, szóval ittunk meg chipset ettünk.. :S
Hétközben kevesebbet eszek jóval, reggelire ch, utána csak fehérje, és minden nap biciklizek 35 percet.
De holnap szerintem 2x2 órát fogok..
Valószínüleg a menstruáció elötti 1 hétben vagy.Ezt úgy hívják PMS!Édességet eszel("zabálsz")
Vagy unatkozol a párod mellett:)
Legközelebb ha csokit eszel,egyél étcsokit.Vagy próbáld ki az édesítőszerrel készült fagylaltokat(nekem bevált)
Minden hétvégén ez van :(
Nem unatkozunk, de ha ő ott van, akkor nincs bennem semmi önkontroll :S
Reggeli 50 g tk kenyér, 2-3 szelet cs.mellsonka
10órai 5-6 db mandarin
Ebéd fél tányér abból ami itthon van (sose zsíros kaják, sokszor cs.mell, hal), köretet sosem eszek
Du 3kor 50 g túró, vagy egy kis joghurt, kis kefir
Vacsi 200-250 g túró (heti 1-2x 3 tojásból rántotta, zsiradékok nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!