Mitől lehet az hogy állandóan szomjas vagyok?
Nem lehetsz túl szomjas, ha csak 2 litert iszol.
Én soha nem várom meg, amig szomjas leszek, mert az már a dehidratáció első jele. Általában 4,5-5 liter ásványvizet fogyasztok.
2 liter az nagyon kevés!
2 liter nem kevés, az majdnem elegendő. Nagyon kevés az 1 liter lenne.
3 litert próbálj meg inni, és ne várd meg, míg szomjas leszel!
Cukorszinted pedig tényleg megnézhetnéd, mert cukorbetegség miatt is lehet!
az, hogy nagyon kevés, az nem igaz! Én úgy nyomom le magamba a napi 2L folyadékot :S
A cukrodat tényleg nézesd meg, amikor nekem kijött a terhességi diabétesz, ez volt az első jele
Utolsó 2 válaszoló:
Az, hogy 2 liter kevés, azt nem én találtam ki. Én ezt szakemberként mondom. A 3 liter a minimális!
Nyáron, vagy ha sportol az illető akkor több kell.
ui: NEM vagyok cukorbeteg, NEM vagyok elhízva, NINCS semmi problémám, úgyhogy talán nem hülyeség, amit hangoztatok. Ismerek profi sportolókat, akik 10 liter körül fogyasztanak napi szinten vizet....
13:44-es vagyok! Én nem állítom, hogy hülyeséget mondasz!!! Inkább csak nekem sok! Én tényleg nagyon kevés folyadékot iszom. 1/2 L.-es pohárba készítem magamnak a zöld teát, illetve saját üvegből iszom, hogy lássam mikor lesz már meg az a napi 2L :( ez van
azt hozzáteszem 12 évig intenzíven sportoltam, na akkor nem volt gond a folyadék bevitellel.
Azok profi sportolók, akik ki is izzadják. Egy normális embernek elég a 3 liter.
Különben 6 liter fölött halálos is lehet a vízmennyiség... Csak szólok. ;)
Elég a 2 liter víz, a többi folyadékot a kajákból gyűjtjük, a 3 literben benne van a leves, a tea, a kávé, a gyümölcsök, zöldségek víztartalma.
A 2 liter normális, nem sok, nem kevés.
Kérdező, csak akkor van baj, ha eddig nem ennyit ittál, hanem hirtelen változtak meg az ivási szokásaid.
*Ismerek profi sportolókat
A kérdező nem profi sportoló. De erről folyton megfeledkezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!