Ez tényleg igaz? Mennyit kell fogyasztani belőle hogy
látható legyen?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam hogy a citromnak fogyasztó hatása van.Ha igaz akkor elég napi 1,5l limonádét inni?Ha valakinek van tapasztalata írjon.
2010. aug. 29. 21:40
1/8 anonim válasza:
Látom, te is a fogyásnak a könnyebb útját választod - nulla befektetett munkával akarsz eredményt.
Ez sajna nem így megy. Tudod minek van jó fogyasztó hatása? A sportnak, a mozgásnak, és a helyes táplálkozásnak.
2010. aug. 29. 21:47
2/8 anonim válasza:
Kezd napi egy citrommal és minden nap 1el többet,amíg el nem jutsz a napi 20 citromig,aztán piramisban megint csökkentsd napi 1re.Ja és ne egyél fehérjét fogyókúra alatt mert megbetegít!
2010. aug. 29. 21:47
3/8 anonim válasza:
Igen, de 20 kiló cukrot kell bele tenni, hogy hatásos legyen!
Egyszerűbb lenne rendbe tenni az étrendedet!
2010. aug. 29. 21:48
4/8 anonim válasza:
Egy citrom nem okoz akkora zsírbontást mint amennyi kalóriát beviszel azzal, hogy megeszed!
2010. aug. 29. 21:49
5/8 anonim válasza:
Napi 20 citrom? Jó ötlet! Az annyira ki fogja marni a gyomrodat még felvizezve is, hogy sokkal nagyobb esélyed lesz egy jó kis gyomorfekélyre, azzal viszont sokat lehet fogyni, így mindjárt hatásos a citromkúra...
2010. aug. 29. 22:20
6/8 anonim válasza:
nem fogyaszt hanem elősegíti a fogyást,
onnan tudom h énis azt hittem,de nem, a citromlé is elősegíti egyébként nem szabad túlzásba vinni
én eleinte ittam egy nagyon kis pohárral naponta mellette edzetem és tényleg segíti,
de egy idő után marja a gyomrod ,savad lesz stb.ne vidd túlzásba!
2010. aug. 29. 22:23
7/8 anonim válasza:
igaz,de a limó nem jó...csavart citromot kell innod maába!!erre van egy táblázat,ami itt nem tok leírni!!
2010. aug. 29. 22:24
8/8 anonim válasza:
Biztos fogyaszt, mert például az a sült malac, aminek citrom van a szájában, sokkal soványabb, mint amelyiknek nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!