Lehetséges, hogy híztam 2 nap falásroham miatt?
tegnap és ma volt falásrohamom (sok csoki, keksz, tészta, zsemle, szalami stb)
lehetséges, hogy 53 kilórol most 54,5 kg legyek??
a mérleg annyit mutatott ma már.,. És a hasamat is jóval nagyobbnak látom
Nem.
2 nap alatt nem tudsz meghízni.
A súlyunk 1 napon tud változni akár 2kg-ot is.
Megoldás: Mindig reggel, WC után mérd meg a testsúlyod, az adja a legreálisabb eredményt. Bár ez sem olyan pontos, mert személy szerint van olyan nap nálam amikor reggel 72.5kg vagyok, másnap reggel 73kg,harmadnap pedig ismét visszaugrik 72.5 környékére.
Meg a testünk amúgy sem egy gép, hogy mindig ugyan annyi súlyban legyünk. Egyél újra rendesen és törekedj a kevesebb falásrohamra.
Szerintem ha visszaállsz a rendes étkezésedre, pár nap után visszamegy.
De amúgy nekem a súlyom mindig ezt csinálja, pedig nem szoktam túlenni, mindig annyit eszek, amennyi a kalóriakeretembe belefér. De pl. most nemrég is, egyik nap 85,4 volt a súlyom, utána két napig 86,1, utána 86,4, majd utána 84,5. Szóval na, a súly ingadozhat. De amúgy ha fogyókúrázol, akkor valamit nagyon elrontasz, ha ilyen falásroham jön rád.
Nem. Ez csak egy kis visszatartott víz, béltartalom stb. Ha visszatérsz a diétádhoz, vissza fog menni.
Én csalónap után közvetlenül akár 3 kgval is nehezebb vagyok. 1 hét múlva nyoma sincs ennek, és logikus módon nem fogyok heti 3kgt. Már csak havi 1- et.
legy erős, tumbli th1nspo segit
már 12 órája nem ettem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!