Most akkor mi a legjobb etrend?
*h ne egyek tejtermeket
*elkesziteni
Bocsi az elirasokert
Szerintem te is sejted,hogy nincs olyan, hogy legjobb, mert akkor mindenki azt használná (:
Nagyon sok izgalmas kérdés van a kérdésedben, például régen ugye, másfajta volt minden, ősliszt, biztos hallottál róla, ma ilyen nem terem meg. Nem gondolom, hogy a ,,vonalkódos kaja" minden esetben rosszabb, mint a nem vonalkódos.
Szerintem a sport segítene neked!
Relatíve gyorsan letudod adni a pár kiló plusszt. Igaziból szerintem ez tenne energikusabbá.
A fáradtság nagyon-nagyon sok mindentől lehet. Én nem is adok rá választ. Ha ez tényleg súlyos, elmehetnél orvoshoz is, biszont abba biztos vagyok, hogy a sport nem árthat.
Szerintem kell lennie egy legjobbnak, de nyilvan nem mindenki kovetne azt, mert minden etrendhez akaratero kell es az nem mindig van meg az embernek.
Az elelmiszeripar egyertelmuen palira veszi az embert, eleg ha azt nezzuk, h elhitettek az emberekkel h a reggelizo pelyhek jok. Cukros es feldolgozott. Hogy lenne mar jo. Es millio ilyen dolog van.
Igen errol hallottam h nem letezik mar osliszt :(
Edzes persze, az evidens de engem az etrend erdekelne.
"Tobb energiat szeretnek es hogy ne legyek mindig faradt, illetve hogy szellemileg is mindig friss legyek."
Ezt rengeteg minden befolyásolja, csak étrenddel nem tudod megoldani. Mindig tökéletes formában sem tudsz lenni, az lehetetlen, nem bírná a tested.
Fáradságot okozhat depresszió, hormonális bajok, öregedés, rossz alvás, sok stressz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!