Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor mi a legjobb etrend?

Most akkor mi a legjobb etrend?

Figyelt kérdés
Nem csak fogyni szeretnek hanem egy igazi helyes eletmodot kovetni! Csak par kg plusz van rajtam, tehat nem ez az elsodleges. Tobb energiat szeretnek es hogy ne legyek mindig faradt, illetve hogy szellemileg is mindig friss legyek. Probaltam a paleot, de akkor mar alapbol sem ettem kenyeret, tesztat, gyorskajat, feldolgozott kajat stb. Viszont nem lettem tole fittebb vagy energikusabb, sot baromi faradekony lettem tole. Nekem logikusnak tunt h be egyek tejtermeket de pl a huvelyesek elhagyasa nem tunt annak. Na, mostanra total osszezavarodtam. Ami nyilvanvalo, hogy a piacrol kell enni es szinte csak vonalkod nelkuli kajakat lehetoleg. Es minel tobb mindent hazilag el keszitesu, ilyeneket is h hazi mustar hazi ketchup hazi pesto stb. De ezen kivul? Most akkor jo a tejtermek vagy nem? Es a liszt mertekkel? Nagyanyainknak miert nem volt bajuk tole? Komolyan nem ertek mar semmit. Nektek mi valt be hosszutavon? Elore is nagyon koszi, barmilyen etrend, eletmod, barmi erdekel.

2021. aug. 18. 17:30
 1/6 A kérdező kommentje:

*h ne egyek tejtermeket

*elkesziteni

Bocsi az elirasokert

2021. aug. 18. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem te is sejted,hogy nincs olyan, hogy legjobb, mert akkor mindenki azt használná (:

Nagyon sok izgalmas kérdés van a kérdésedben, például régen ugye, másfajta volt minden, ősliszt, biztos hallottál róla, ma ilyen nem terem meg. Nem gondolom, hogy a ,,vonalkódos kaja" minden esetben rosszabb, mint a nem vonalkódos.

Szerintem a sport segítene neked!

Relatíve gyorsan letudod adni a pár kiló plusszt. Igaziból szerintem ez tenne energikusabbá.

A fáradtság nagyon-nagyon sok mindentől lehet. Én nem is adok rá választ. Ha ez tényleg súlyos, elmehetnél orvoshoz is, biszont abba biztos vagyok, hogy a sport nem árthat.

2021. aug. 18. 18:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem kell lennie egy legjobbnak, de nyilvan nem mindenki kovetne azt, mert minden etrendhez akaratero kell es az nem mindig van meg az embernek.

Az elelmiszeripar egyertelmuen palira veszi az embert, eleg ha azt nezzuk, h elhitettek az emberekkel h a reggelizo pelyhek jok. Cukros es feldolgozott. Hogy lenne mar jo. Es millio ilyen dolog van.

Igen errol hallottam h nem letezik mar osliszt :(

Edzes persze, az evidens de engem az etrend erdekelne.

2021. aug. 18. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Tobb energiat szeretnek es hogy ne legyek mindig faradt, illetve hogy szellemileg is mindig friss legyek."

Ezt rengeteg minden befolyásolja, csak étrenddel nem tudod megoldani. Mindig tökéletes formában sem tudsz lenni, az lehetetlen, nem bírná a tested.

Fáradságot okozhat depresszió, hormonális bajok, öregedés, rossz alvás, sok stressz stb.

2021. aug. 19. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Teljesértékű növényi étrend. Nem, ostoba lepontozó trollok, ez nem jelenti, hogy vegánnak kell lenni. :)
2021. aug. 20. 00:38
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
Teljes értékű növényi étrend, szerintem is a leghosszabb fenntartható, legegészségesebb, tudományosan leginkább alátámasztott étrend.
2021. aug. 20. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!