A sima popcorn hizlal? Mi történik ha egy hétig csak popcorn-t eszek??
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 01:34
1/6 anonim válasza:
Ha belefér a kalóriaszükségletedbe akkor nem fogsz tőle hízni. De azért a popcorn bőven tartalmaz kalóriát, múltkor néztem a 100g-os az talán 470kcal körül volt. És a popcorn-nal egyáltalán nem laknál jól nem egy laktató étel. Rövidtávon esetleg úgy érzed de utána megint éhes leszel.
2/6 hollófernyiges válasza:
A popcorn kukorica. És mivel hizlalják a disznót?
3/6 anonim válasza:
Szerintem minden hizlal, amit megeszel. Én a Newton diétában hiszek: Több energiát kell elégetni, mint amennyit beviszel. :) Ilyen egyszerű.
4/6 anonim válasza:
Egyszer láttam egy Palik interjút. Ott elmondta, volt hogy másfél évig csak popcornt evett, úgy fogyott. Mondjuk meg lehet nézni, hogy néz ki az az ember…semmiképp sem tűnik egészségesnek.
5/6 anonim válasza:
Relatív kalóriaszegény lenne volumen arányosan ha nem lenne beolajozva/vajazva.
Így viszont amit kapsz a boltban nem túl diétás étel.
A többit meg elmondták az előttem szólók :)
6/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyit eszel meg belőle. És ez minden más ételre is igaz.
Tudok olyan embert, aki cukrász sütemények evésével fogyott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!