Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljak vissza normális...

Hogyan álljak vissza normális kalóriabevitelre?

Figyelt kérdés
Sajnos bele estem én is abba a hibába, hogy iszonyat keveset ettem, minden nap edzettem. Az utóbbi pár napban konkrétan ájuldoztam edzés közben olyan rosszul voltam. Gondoltam eszek kicsit többet...most három napja iszonyat sokat eszek. Nem egészségtelen dolgokat, csak sokat. Nagyon fura mert még bűntudatom sincs, olyan mintha folyton éhes lennék. Valami tipp?
2021. aug. 11. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom, TÉNYLEG éhes vagy!

Pár napig még elmegy, ha sokat eszel, de akkor is figyelj valamennyire az összetételre, ne zsírral meg cukorral tömd magad, hanem sok zöldségfélét, meg fehérjéket egyél.

2021. aug. 11. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriaszámolás. Biztonságérzetet és kereted ad. Számold ki a kalóriaigényed, és myfitnespallal vagy yazioval kövesd a kalória-és makróbevitelt. Így sem. keveset, sem sokat nem fogsz enni, pár nap után szépen elkezdesz átállni erre.
2021. aug. 11. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!