Dr Michael Greger ,,egyel ugy hogy ne halj meg" konyve modszereit probalta mar valaki?Velemeny?
Én olvastam, nagyon érdekes könyv. A növényi táplálkozást ajánlja. Itt a molyos linkje, írtam hozzá hozzászólást is, meg idézeteket is kiírtam.
Én növényi étrendnen vagyok, csak nagyritkán eszek húst, vendégségben mondjuk. Ezt a könyvet pont nem olvastam, de a Kína tanulmányt igen. Ha a fogyási része érdekel ezzel kapcsolatban, akkor csak pozitiv tapasztalataim vannak. Kb 20 kilot fogytam a tavalyi év során részben ezzel az étrendel, most pedig abban segít hogy ne hízzak vissza. 80-10-10 arányú (szénhidrát-fehérje-zsír) étrendet ajánlja a Greger könyv, ami szerintem egyértelműen a legjobb az emberi szervezetnek, és az a könyv (meg a Kína tanulmány is) ezt támasztja alá.
Nagyjából ennyit tudok elmondani erről, ha nagyon érdekel a téma akkor mindenképp olvasd el a könyvet, a facebookon van egy TÉNÉ-teljes értékű növényi étrend nevű csoport ami ezekre a könyveken alapul, lépj be és ha kérdésed van mindenben tudnak segíteni egyszerű emberek. Vagy akár tőlem is kérdezhetsz itt, ha tudok segítek. Üdv.
Nekem nagyon bejött.Sokféle betegségem van, de ettől megindult a fogyás, energikus lettem jókat alszok.
Férjemnek 1 hónap után felezni kellett a vérnyomáscsökkentő gyógyszereit, szinte hihetetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!