Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dr Michael Greger ,,egyel ugy...

Dr Michael Greger ,,egyel ugy hogy ne halj meg" konyve modszereit probalta mar valaki?Velemeny?

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Én olvastam, nagyon érdekes könyv. A növényi táplálkozást ajánlja. Itt a molyos linkje, írtam hozzá hozzászólást is, meg idézeteket is kiírtam.

[link]

2021. aug. 4. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Én növényi étrendnen vagyok, csak nagyritkán eszek húst, vendégségben mondjuk. Ezt a könyvet pont nem olvastam, de a Kína tanulmányt igen. Ha a fogyási része érdekel ezzel kapcsolatban, akkor csak pozitiv tapasztalataim vannak. Kb 20 kilot fogytam a tavalyi év során részben ezzel az étrendel, most pedig abban segít hogy ne hízzak vissza. 80-10-10 arányú (szénhidrát-fehérje-zsír) étrendet ajánlja a Greger könyv, ami szerintem egyértelműen a legjobb az emberi szervezetnek, és az a könyv (meg a Kína tanulmány is) ezt támasztja alá.

Nagyjából ennyit tudok elmondani erről, ha nagyon érdekel a téma akkor mindenképp olvasd el a könyvet, a facebookon van egy TÉNÉ-teljes értékű növényi étrend nevű csoport ami ezekre a könyveken alapul, lépj be és ha kérdésed van mindenben tudnak segíteni egyszerű emberek. Vagy akár tőlem is kérdezhetsz itt, ha tudok segítek. Üdv.

2021. aug. 4. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy ő állít valamit, más szakértő meg tök mást állít. És mindketten alá tudják támasztani. Szóval eldönteni, hogy Gregernek igaza van-e, hát nem a mi dolgunk egyszerű halandóként. Most itt nyilván a hús evése - nem evése közötti dilemmára gondolok. Azonban ezen felül nagyon sok dolog van a könyvében amit érdemes megfogadni, például a bogyósok, gyümölcsök, keresztesvirágúak, zöldek, magok, gyógynövények/fűszernövények nagyobb arányú fogyasztása.
2021. aug. 9. 10:04
 4/4 anonim válasza:

Nekem nagyon bejött.Sokféle betegségem van, de ettől megindult a fogyás, energikus lettem jókat alszok.

Férjemnek 1 hónap után felezni kellett a vérnyomáscsökkentő gyógyszereit, szinte hihetetlen volt.

2021. aug. 10. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!