Regenor diéta a lötyi nélkül?
Figyelt kérdés
Légyszi tapasztalatokat írjatok. Aki sose regenorozott vagy sose próbálta "csak" a regenor által megszabott diétát követni a lötyi nélkül, az ne írjon. Én már próbáltam, lötyivel, úgy fogytam 10 kilót, de sejtem, hogy a drága cucc nélkül is működne. Szóval írjátok le nekem a tapasztalataitokat, legyetek kedvesek. Köszönöm!2021. aug. 1. 22:24
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy működne. Kalóriadeficit.
2/6 anonim válasza:
Sőt, a kalóriadeficit regenor diéta nélkül is működik.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem ez a fajta diéta hatásos volt, ezért most nem variálnék :)
2021. aug. 3. 21:14
4/6 anonim válasza:
Leírnád,hogy miből áll az étrended?
5/6 A kérdező kommentje:
Keress rá a regenor diétára, abból.
2021. aug. 3. 21:19
6/6 anonim válasza:
Szia! :) Tulajdonképpen működhet nélküle, hisz a keto diétának is az az alapja. Viszont a regenor megkönnyíti a dolgod és méregtelenít is egyben, rengeteg betegségen javít. Én ajánlom, hogy ezzel csináld, de rád bízom a döntést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!