Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem hasról fogyok?

Miért nem hasról fogyok?

Figyelt kérdés

189cm 95kg 29f

Elkezdtem kardiózni és diétázni a nagy és esztétikátlan bélem miatt.

Az idézőjeles poén az, hogy a lábam vékonyodott és a karomon kezdenek látszani az erek, a hasam viszont elég gyatra...

2021. júl. 30. 16:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy hasról fogyás.

Ha a beled türemkedik ki akkor max hasleszorítóbugyi segíthet

Nem írtad, hogy mennyit fogytál.

2021. júl. 30. 17:03
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

NINCS helyi fogyás!!!!! Mèg mindig!!

MIÉRT VAGYTOK ENNYIRE FOGYATÉKOSOK??????

2021. júl. 30. 17:24
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Hasa mindenkinek van. Még a sovány embernek is. Nőknek is.
2021. júl. 30. 17:45
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos ilyen a genetikád, még alacsonyabb testzsír-százalék kellene ahhoz, hogy a hasadról is menjen, mert nem tudod irányítani, hogy honnan fogysz.

2-es, miért kell leüvölteni a haját, vagy azt gondolod, hogy az ilyen kérdéseket mind ugyanaz az ember teszi fel, és már 100x elmagyarázták neki? Van, akinek ez nem evidens, és most kérdezi először.

2021. júl. 30. 18:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez genetika (is). Amikor fogysz ,nem csak hasról megy le, hanem a test minden tájékán, ahol zsír van.
2021. júl. 30. 18:16
 6/15 A kérdező kommentje:

Én sem értem minek kell egyből bunkózni. Szájába kell rágni egyes embereknek, hogy mi van.

Helyi zsírégetés nincs ezt én is tudom, épp ezért írtam, hogy már mindenhonnan ment le zsír, de onnan meg nem, pedig kéne, nemde? ^^ 5 kilót fogytam egyelőre

2021. júl. 30. 18:46
 7/15 anonim ***** válasza:
20%

Tehát ha te hülye kérdést teszel fel és más észreveszi az bunkózás?

5kg-ot fogytál? Gyáááááááá! Ja nem! Fogyj még 15-öt és visszmegy a beled... HA csak zsír van rajta és nem alapból van kitágulva.

Bonyi?

2021. júl. 30. 18:49
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Kitartást! Egyszer majd onnan is fog lemenni. 169 centi vagyok, 96kg voltam már csak 91kg, 17 éves fiú létemre. Túltoltam a tömegelést... Már előtte is edzettem. Nekem is nehezen megy le hasról. Nekem leginkább arcól, hátról, lábról meg picit karról ment le. Sok sikert!
2021. júl. 30. 18:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is fogyózom, elég sokat leadtam már, de pl. a combomból és a felkaromból még egy centi sem ment le, pedig elég sok zsír van ott is. De én biztos vagyok benne, hogy a következő kilóknál már ott is lesz változás, mert eddig leginkább nekem a csípőmből, derekamból, hátamból mentek le a centik, és na, lassan már nem lesz ott minek lemennie, szóval gondolom én nemsokára már a combomból, karomból is lefog menni a zsír.

Szóval ezt te nem tudod befolyásolni. Előbb-utóbb onnan is lefog menni, csak legyél kitartó! :)

2021. júl. 30. 19:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát ez sajnos zsigeri zsír ami van...
2021. júl. 30. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!