Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért lehet ez?

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy fogynom kéne még. Kb 10 kilót.

Egyik nap k#%va motivált vagyok. Edzek, figyelek a kajára meg minden.

Aztán valami bekattan és másnap vagy harmadnap ugyanúgy veszem az energiaitalokat, dobozos kávékat, mirelit pizzát stb.

Ma is úgy voltam, hogy majd csinálok egy kis rakott karfiolt.

Aztán mi lett belőle?

Sonkás mirelit pizza.

Bevittem a laptop elé három szeletet mert közben yt videót néztem. Amikor elfogyott és tudtam, hogy ez már elég volt és nem kéne megennem a maradékot, természetesen kimentem és megettem a többit.

8 óra fele meg elbicikliztem egy hell kókuszos kávéért, egy hell szőlős energiaitalért meg egy sima ízűért.

Fél óra alatt elpusztítottam miközben videót néztem és játszottam.

Tehát tudom, hogy ez helytelen, hogy nem kéne ezeket innom/ennem, de mégis megteszem.

Ha főzök is valamit az egy nap alatt odavan mert rájárok. (egyedül élek) Hiába vagyok tele, mint állat. Sokszor mintha félnék az éhségérzettől. Lehet ez furán hangzik, de így érzem.

Mégis mit kezdjek magammal?

Komolyan már ég a pofám magam miatt amiért ilyen zabagép picsa vagyok aki ennyit nem tud megállni, hogy azt a pizzaszeletet már ne egye meg mert elég volt és így a fogyásból sem lesz semmi.

2021. júl. 28. 22:30
 1/3 anonim válasza:
88%

Ez természetes folyamat, de csak bizonyos szintig. Mivel rendszertelenül edzel a szervezeted nem tud hozzászokni és úgy érzi, hogy pótolnia kell azt az energiát amit mondjuk előtte lévő nap elhasználtál. Ezért van az is, hogy hiába érzed, hogy tele vagy, a szervezeted tartalékolni próbál arra az esetre, ha megint edzenél és ezzel hirtelen több energiára lenne szükséged.

Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha megkívánnád mondjuk a pizzát, akkor próbálj olyat csinálni/rendelni, ami olyan alapanyagokból van, amik segítik a diétát. Esetleg még egy orvost is felkereshetsz hátha tud segíteni a folytonos éhségérzetben,mert akár az is lehet, hogy ennek valami szervi vagy lelki oka van.

Mindenesetre sok sikert és kitartást! :)

2021. júl. 28. 23:06
 2/3 anonim válasza:
100%
Készíts egy étrended, hogy miket ehetsz vagy miket nem ne csak a mai napba gondolkodj vagy a holnapiba próbáld meg egy hétre előre megtervezni. Ha pedig fogyni is akarsz járj el edzeni, legalább sétálni vagy kocogni. Határozd elmagad.
2021. júl. 28. 23:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..

Szia ez az én kérdésem volt, nagyon rendes válaszok jöttek rá, hátha Neked is segít :)

2021. júl. 29. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!