Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sos. Mit tegyek,ha csak belső...

Sos. Mit tegyek,ha csak belső combbra hízok? 😟 mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 16:33
 1/3 anonim válasza:
100%
Én is így vagyok. Futás ,séta, spinning biztosan hatásos. Ja és a comb után majd jön a hasra hízás
2021. júl. 27. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megvigasztal, biztos hogy ugyanúgy hízol máshova is, csak a genetikád miatt a többi helyen valószínűleg nem annyira látványos.
2021. júl. 27. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Az még a jobbik eset, hidd el. 😅 Nekem a melleim nagyok és a fenekem, mióta az eszemet tudom. Mindenhol máshol átlagos. Rengeteget szenvedtem, hogy leadjak belőle. De sajnos még így is, hogy már normál BMI tartományban vagyok, meglátszik. Ez szerintem is egyszerűen genetika, és nem nagyon tudunk tenni ellene, csak edzéssel.

Bár akik a genetikára fogják... Volt egy tanárnőm óriási fenékkel gimiben. Mindene teljesen oké volt, csak a feneke hatalmas, és hát a diákok is állandóan piszkálták, mert jobb dolguk nem volt... Aztán egy nyári szünet után úgy jött vissza ősszel, hogy eltűnt a nagy feneke, mindenki ámult és bámult. Mivel nekem is az volt a problémám, egész évben gondolkodtam rajta, hogy ráírok, vagy megkérdem, hogy mégis 3 hónap alatt hogy érte ezt el, de végül nem volt elég bátorságom hozzá... Én gyakran edzek, de rajtam semmi nem segít sajnos.

2021. júl. 28. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!